Förpacka och sälja Salmiakkola [NB this opening has expired]

Occupation: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Employer: Desserter utan gränser
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-11-01
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Desserter utan gränser är ett litet mathantverksföretag och jag söker nu medarbetare som ska förpacka den prisbelönta Salmiakkolan samt stå på marknader och sälja kolan. Det är en sötsalt, handgjord lakritskola och kolaverkstan ligger i Pellerins gamla fabriker i Bagaregården.

Arbetsuppgifterna är att skära till, förpacka och märka kolastänger samt att diska och hålla arbetsytorna rena. Allt görs för hand i ett produktionskök och merparten av arbetstiden ägnas åt att slå in kolastänger i smörpapper. Det är ett fysiskt, repetitivt och trivsamt arbete.

Salmiakkolan är en högkvalitativ produkt och varje kola ska vara snyggt förpackad. Det är därför ett krav att du som söker är mycket noggrann, trivs med rutinuppgifter, och kan arbeta effektivt när du lärt dig jobbet. Du trivs både med att jobba själv och att vara social och prata med andra. Titta på hemsida och sociala medier för att få en bild av verksamheten.

Det är ett plus om du har erfarenhet av arbete i kök, café, restaurang, butik eller annan försäljning.

Omfattning är ca 8 timmar per vecka, mer inför jul. Arbetstiderna varierar, huvudsakligen dagtid tisdagar. Det passar därför dig som har ett flexibelt schema. Timlön.

Tillträde är omgående och intervjuer sker löpande.

Uppfyller du kraven så är du välkommen att skicka ett kort personligt brev med cv och referenser. Motivera varför du söker arbetet och beskriv vilka erfarenheter och egenskaper du har som gör att du skulle trivas med dessa arbetsuppgifter.

Mejla till: salmiakkola@desserterutangranser.se.


Record metadata

Click to view metadata