Projektledare Byggskadehantering Vatten och brandskador [NB this opening has expired]

Occupation: Arbetsledare, husbyggnad
Employer: Byggsnabben AB
Workplace location: Enköping, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Arbetsledare, husbyggnad;
Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Du kommer åka ut och besiktiga den anmälda byggskadan hos kund, göra besiktningsrapport och skicka in till försäkringsbolaget för granskning och sedan göra en kalkyl till försäkringsbolaget i kalkylprogrammet MEPS.

Dina arbetsplatser/projekt kommer att variera i storlek allt från ett litet serviceuppdrag till en stor skada (tex brandskada).

Du kommer sedan att presentera kundens kostnader etc för kunden och efter ett godkännande kan vi starta vårt arbete med skadan. Du följer upp arbetet på plats och har god kommunikation med kund och ditt team som är ute på plats och utför själva arbetet.

Du kommer arbeta upp en orderstock på ett större antal projekt som du har pågående samtidigt vilket kräver att du är van att kunna hålla ett högt tempo och en god struktur.

Din arbetsplats kommer att vara vårt kontor i Enköping där vi är 2 st tjänsteman och 9 st snickare i dag. Vi är ett medelstort företag med det stora bolagets fördelar. Idag är vi ca 55 st anställda med både tjänstemän och yrkesarbetare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss riktigt bra.

Du är en drivande och positiv person med god laganda, tycker om ditt arbete och är serviceinriktad. Byggsnabben AB är verksam i Stockholm / Mälardalen och ingår i en större rikstäckande koncern.

Vi arbetar med flera av de största försäkringsbolagen och utför vatten, storm och brandskador och Just nu söker vi nya medarbetare till vår Byggskadeservice avdelning i Enköping.

Vi har kontor även i Norrtälje och Solna.

Du kommer att ha ett eget team som tillsammans med dig kommer att jobba med beställningar från våra avtalskunder som oftast är försäkringsbolag, stora förvaltningar mm.

Du kommer få stöd/support av våra övriga arbetsledare/arbetschef som finns på vår avdelning och jobbar lika som dig med skador och skadehantering.

Bakgrund av kvalifikationer:

•Du har några års dokumenterat erfarenhet som arbetsledare med byggskadehantering och har arbetat med skadeärenden. Alternativt drivit eget företag inom bygg och stor vana i att hålla i många jobb samtidigt.

•Du är datakunnig och kan MEPS Kalkylsystemet och har gärna också arbetat med Scalepoint. Då får gärna ha kunskap om BKMA (BF9K).

.•Du är drivande och positiv med god laganda, tycker om ditt arbete och är serviceinriktad.

•Körkort och Svenska språk flytande i tal och skrift är ett krav.


Record metadata

Click to view metadata