Ekonomiassistent till Vällingby [NB this opening has expired]

Occupation: Ekonomiassistent
Employer: Andara Economy
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-31
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Ekonomiassistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en noggrann och ansvarsfull ekonomiassistent för ett kortare uppdrag fram till årsskiftet. Uppdraget är på halvtid, cirka 50%.

Du kommer att arbeta med löpande bokföring och avstämningar i Pyramid.

För att klara uppdraget har du självständigt arbetat med avstämningar och månadsbokslut. Du är van att reda ut eventuella fel och konstigheter. Du är även van att arbeta med kollegor på distans och över Teams. Det är ett absolut krav att du har erfarenhet av flera olika affärssystem och Pyramid är mycket meriterande.

Vi söker efter en strukturerad och pålitlig person som gillar ordning och reda. Du är stresstålig och gillar högt tempo. Som person är du hjälpsam och flexibel. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad, glad, social och har humor.

- Tillsättning: start omgående
- Omfattning: halvtid, ca 50% fördelat på 4-5 vardagar
- Placering: Vällingby


Uppdraget är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata