Office Manager till Stockholm [NB this opening has expired]

Occupation: Administrativ assistent
Employer: Andara Professionals
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-11-04
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Administratör/Administrativ assistent;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en engagerad Office Manager med stor servicekänsla till vår kund i Vasastan, mitt i Stockholm. Som Office Manager kommer du att ansvara för allt som rör kontoret, både stort och smått. Vår kund är ett växande konsultföretag med många anställda och kunder som dagligen rör sig in och ut på kontoret.

Arbetsuppgifter
Som Office Manager kommer du att arbeta i en bred roll som innebär stort ansvar för service och administration på kontoret. Du ansvarar för att arbetet på kontoret fungerar väl och för att trivseln på kontoret är hög. I dina arbetsuppgifter ingår även att assistera företagets medarbetare i olika uppdrag och projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

- Ta emot och välkomna besökare
- Se till att kontoret ser trevligt och välkomnande ut
- Planera och koordinera mötesbokningar samt boka resor
- Inköp och beställningar till kontoret

- On-boarding och utbildning av nyanställda
- Fixa event och konsultaktiviteter
- Post och arkivering
Din bakgrund
För att fungera väl i rollen har du en gymnasieutbildning och vi tror att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roller som Office Manager eller kontorsassistent. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i både tal och skrift. God datorvana samt erfarenhet av olika affärssystem och utmärkta kunskaper i Microsoft Office 365 är ett krav.Vem är du?
För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara serviceinriktad, prestigelös och flexibel och snabbt kunna hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår på kontoret. Du är ansvarsfull och självgående. Ordning och reda är viktigt för dig och ett krav är att du är handlingskraftig och initiativrik. Som person är du positiv, öppen och social. Du arbetar bekvämt i en roll med många dagliga kontakter.Mer om tjänsten

- Tillsättning: start så snart som möjligt
- Omfattning: heltid
- Placering: Vasastan
- Uppdraget är ett hyr/köp där du först blir anställd hos oss på Andara Group under 6 månader och därefter övergår anställning till vår kund.


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.Varmt välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata