Mötesbokare till expansivt kapitalförvaltningsbolag [NB this opening has expired]

Occupation: Innesäljare
Employer: Andara Professionals
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2022-10-28
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en driven och professionell Mötesbokare till ett av Sveriges snabbast växande värdepappersbolag med huvudkontor i Stockholm ett stenkast från Stureplan. Tjänstens omfattning är heltid med start så snart som möjligt.

Vår kund är en nytänkande aktör i en expansiv fas och söker dig som i rollen som Mötesbokare både kan hjälpa dem att uppnå sin fortsatta expansion samt hjälpa deras kunder att uppnå sina drömmar genom att välja rätt kapitalförvaltning.

Som Mötesbokare ansvarar du för att skapa nya affärsmöjligheter genom att kontakta potentiella kunder med syfte att boka kvalitativa möten åt företagets Investeringsrådgivare. Rollen är en ren mötesbokningsroll och vi ser gärna att du redan är ett proffs inom detta område med målet att bli Sveriges bästa mötesbokare.

Kvalifikationer
Vi ser att du har tidigare påvisbara höga resultat inom mötesbokning eller från en liknande roll. Om du har erfarenhet av finansbranschen är det meriterande. Du bör ha god förståelse för finans och försäljning.

Personliga Egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du:

- Har ett starkt intresse för mötesbokning/försäljning och en vilja att fortsätta utvecklas
- Är resultatorienterad och självständig
- Är kommunikativ och skicklig på att bemöta många olika typer av människor
- Verkligen vill göra det bättre för kunden och förstår vikten av långsiktighet

För rätt person erbjuder vår kund kontinuerlig utbildning och coachning inom mötesbokning och försäljning på högsta nivå. Du har stora möjligheter att påverka din egen ersättning utan tak. Du har därtill chans att komma in i en expansiv fas och i hög grad kunna vara med och utforma ditt eget arbete. Du blir en del av en stark entreprenöriell kultur där kollegorna tar hand om varandra och jobbar tillsammans i en härlig arbetsmiljö centralt i Stockholm.

Mer om tjänsten
Tillsättning: omgående
Omfattning: heltid
Placering: Östermalm

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofie Jansson på sofie.jansson@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara Professionals
Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata