Redovisningsekonom sökes till Linköping [NB this opening has expired]

Occupation: Redovisningsekonom
Employer: Bemannia
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-10-20
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: Redovisningsekonom;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta med ekonomistöd till andra verksamheter samt förbättra metoder och arbetssätt? Se hit! Vi genomför urval och intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om uppdraget

Vår kund i Linköping söker en redovisningsekonom på heltid. Konsultuppdraget påbörjas omgående, och pågår som längst till februari 2023, på heltid.

Dina arbetsuppgifter

Du är en del av redovisningsekonomgruppen, men förväntas också arbeta självständigt med en eller flera verksamheter. Som redovisningsekonom arbetar du aktivt med att bidra till god kvalitet i redovisningen och driver tillsammans med kollegor ständiga förbättringar inom området redovisning och intern kontroll. Redovisningsekonomgruppen är också andra linjens kundtjänst och du förväntas kunna förklara redovisning för andra professioner inom verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ggenomföra korrekta och väl dokumenterade period- och årsbokslut
- Arbeta med redovisning av projekt med externa eller interna finansiärer
- Hantera ekonomiadministrativa uppgifter
- Stödja verksamheten i löpande redovisningsfrågor


Dina kvalifikationer

Du är en engagerad medarbetare, som delar med dig av dina idéer om hur metoder och arbetssätt kan förbättras. Du har god förmåga att skapa struktur och är initiativtagande. Du är självgående men samarbetar också bra med andra på ett flexibelt och serviceinriktat sätt. Eftersom en del av tjänsten innefattar att informera och ibland utbilda andra är tydlighet också en viktig egenskap.

Krav för tjänsten:

- Civilekonomexamen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Goda kunskaper i talad och skriven svenska
- Minst tre års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslutsarbete
- Erfarenhet av arbete med utveckling av processer och arbetssätt


Meriterande för tjänsten:- Erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning i offentlig sektor

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Record metadata

Click to view metadata