HR-konsult sökes till kund nära Göteborg [NB this opening has expired]

Occupation: HR-konsult/PA-konsult
Employer: Bemannia
Workplace location: Lerum, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2022-10-21
Publication date: 2022-10-16

Prerequisites

Work experiences: HR-konsult/PA-konsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du erfarenhet av HR-arbete i en kommunal verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Vi söker en HR-konsult till en kund i Lerum. Uppdraget beräknas börja i mitten av november och pågår till slutet av januari på heltid.

Du kommer att arbeta med 14 kollegor, och ha fokus på att ge nära chefsstöd för att ständigt förbättra och utveckla såväl organisationen som medarbetarnas prestationer.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ge kvalificerat stöd till chefer i alla förekommande HR-frågor i syfte att nå de övergripande målen. Kunden arbetar teambaserat där du tillsammans med övriga teamet kommer att ge konsultativt stöd till en sektor i frågor som rör bland annat arbetsrätt, rekrytering, förhandlingar, arbetsmiljö, rehabilitering och organisation både till enskilda chefer och till ledningsgrupper.

Dina kvalifikationer

Krav för tjänsten

- Högskolautbildning inom HR-området eller annan likvärdig utbildning
- Flerårig erfarenhet av att stötta chefer inom alla förekommande HR-områden
- Erfarenhet av att arbeta med HR i en kommunal verksamhetFör att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är trygg i dig själv med en förmåga att genom frågor kunna utmana samtidigt som du kan sätta dig in i andras upplevelse och behov. Det teambaserade arbetssättet gör att god samarbetsförmåga och en vilja att bidra till gruppen är av stor vikt. Arbetet som HR-partner ställer höga krav på att hantera många parallella processer och ständiga förändringar, vilket innebär att det är viktigt att man trivs med sådana förutsättningar.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Record metadata

Click to view metadata