Vi söker en ny Elchef [NB this opening has expired]

Occupation: Fabrikselektriker
Employer: Sofidel Sweden AB
Workplace location: Kinda, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2022-11-20
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du erfarenhet inom el och letar efter nya spännande utmaningar och vill utvecklas mer inom ledarskap, då kan det här vara en tjänst för dig!

I tjänsten som Elchef leder och utvecklar du underhållsverksamheten inom el & automation tillsammans med ditt team. Som ledare för teamet engagerar du och leder personalstyrkan genom ett gott ledarskap där medarbetarna tillåts växa och utvecklas. I din tjänst som elchef tillser du att en systematisk utveckling och modernisering av elanläggningarna inom företaget genomförs för att svara upp mot de krav som ställs med avseende på personsäkerhet, drifttillgänglighet och möjligheten till underhåll. Du fungerar också som elansvarig på företaget, vilket innebär en delegering för Samordnad elsäkerhet, Elanläggning – och personalansvar samt att auktoriserad Elinstallatör för regelefterlevnad ingår i tjänsten.


Kvalifikationer


Meriterande


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar där du, med gott samarbete, uppnår engagemang och resultat. Vidare är du positiv, strukturerad och drivande och lätt att samarbeta och motivera andra. Du är tydlig i ditt ledarskap och har lätt att förmedla information och kunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Tjänstemannabefattning, Dagtid, 100%

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.


Ansökan

Är du intresserad? Ansök och skicka in ditt CV och personliga brev till oss och som senast den 20 november 2022. Urvalsprocessen kommer att ske fortlöpande, vilket innebär att positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta vår HR-avdelning på hr.sweden@sofidel.comRecord metadata

Click to view metadata