Skånes socialdemokratiska partidistrikt söker verksamhetsassistent, ekonomi [NB this opening has expired]

Occupation: Ekonomiassistent
Employer: Skånes Social-Demokratiska Partidistrikt
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2022-11-15
Publication date: 2022-10-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Skånes socialdemokratiska partidistrikt söker en verksamhetsassistent med inriktning ekonomi.

Socialdemokraterna i Skåne är en folkrörelseorganisation med syfte att organisera medlemmar och sympatisörer som delar våra värderingar och bedriva politiskt arbete i Skåne.

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt i stressade situationer. Du har erfarenhet av folkrörelsearbete och delar arbetarrörelsens värderingar.

Sökande skall ha utbildning i och erfarenhet av daglig bokföring, ekonomihantering samt upprättande av bokslut i större organisationer. Erfarenhet av att arbeta i HOGIA redovisningssystem och löneredovisning i systemet AGDA är meriterande.

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löneadministration, bokföring, bokslut, fakturering och redovisningar, samt att i nära samarbete med partidistriktets ombudsmän arbeta med budgetuppföljning i den löpande verksamheten. Du kommer att vara ett stöd till försteombudsmannen i styrelsens arbete, såväl i det löpande arbetet som inför större arrangemang som exempelvis kongresser och konferenser. I ditt arbete kommer du också att ha kontakt med våra lokalorganisationer och förtroendevalda, samt vara en extra resurs i hanteringen av medlemssystemet (CRM). Arbetet är i perioder intensivt och kräver en flexibel person.

Tjänsten är på heltid, provanställning på 6 månader tillämpas. Lön och villkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund.

Löpande urval tillämpas vid rekrytering.


Record metadata

Click to view metadata