HR Business Partner [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Volvo Group
Workplace location: Arvika, Värmlands län, Sverige
Last application date: 2023-02-12
Publication date: 2023-01-23This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


HR Business Partner – People & Culture team


Om du tror på People and Business och vill vara med på en riktigt spännande resa kan det här vara ditt livs chans!

Vår värld är i ständig förändring och transformation. Vi drivs av idén att vi tillsammans med fantasi, ett nyfiket tankesätt och teknisk innovation är vägledande till att utveckla en värld som är renare, smartare och mer uppkopplad. Vi tror på en hållbar framtid och med den globala byggbranschen som vår arena, arbetar vi tillsammans med alla våra intressenter för att göra vår vision till verklighet för människor överallt, varje dag. Detta kommer att kräva att vi arbetar tillsammans med en tydlig avsikt att kontinuerligt få både vår verksamhet och våra medarbetare att växa genom att balansera alla våra intressenters behov, alltid vara i linje med vårt medmänskliga tillvägagångssätt och vår filosofi. Volvo Construction Equipment är byggt av människor och genom vårt fantastiska samarbete. Vi tror på fördelen av en säker, mångsidig och kreativ arbetsplats som tar fram det bästa ur alla. Det är upp till oss!


Nu finns möjligheten att bli en del av oss på Volvo CE inom vårt team HR People och Culture som HR Business Partner. Då en i vårt team går vidare till nya utmaningar inom Volvo.


Om rollen


I rollen som HR Business Partner kommer du ingå i vårt HR- People & Culture team där du ansvarar för People & Culture agendan in linje med vår Strategi och Filosofi. Med detta menas att du har fullt operationellt, taktiskt och strategiskt HR ansvar för de delar av organisationen du supporterar. I rollen ingår att delta i flera olika nätverk där du kommer få möjlighet att tillsammans med andra driva olika projekt inom arbetsområdet. Vi söker dig som vill arbeta affärsnära med HR-frågor, utveckla och implementera professionella HR-processer och verktyg.


Den vi söker


Vi letar efter en ambitiös ny kollega med universitetsexamen inom relevanta områden och senior erfarenhet inom HR. För arbetet behöver du goda kunskaper i svenska och engelska. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Du har självförtroendet och drivkraften att utmana andra att genomföra och lyckas med att göra förändringar. Du vet hur man bygger förtroende, skapar engagemang och du kan effektivt kommunicera med viktiga intressenter. Vi värdesätter egna initiativ och din förmåga att planera, arbeta strukturerat och prioritera med ett flexibelt tänkesätt.

Om du brinner för människor och är en riktig lagspelare som bidrar med passion och energi är du mycket välkommen med din ansökan.


Vi erbjuder


Vårt erbjudande till dig är ett utmanande och stimulerande arbete i en dynamisk kultur där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att påverka och skapa värde för medarbetare, ägare, kunder och samhälle.

Det vi kan lova dig är en rolig och inspirerande roll med stora möjligheter till personlig utveckling och nätverkande med globala kontakter. Vi erbjuder ett spännande arbete där du får jobba med HR processer i en världsledande verksamhet.

En viktig del av vårt uppdrag är att vara en attraktiv arbetsgivare. Det innebär att vi drivs av att attrahera, utveckla och engagera alla medarbetare till att bidra på den förändringsresa som krävs för att fortsätta vara en fabrik i världsklass. Vi är ett nyfiket team, där vi strävar efter nya innovativa arbetsätt inom HR och vi ser fram emot att dels dela och att lära från dig.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande!


För mer information vänligen kontakta

Widén Jeanette +46 70 0034508


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.


Record metadata

Click to view metadata