HR Specialist [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Ragn-Sells AB
Workplace location: Sollentuna, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-02-19
Publication date: 2023-01-25

Prerequisites

Work experiences: HR-specialist/HR-advisor;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.Vi söker nu en HR Specialist på föräldravikariat fram till augusti 2024. Är du personalvetare som är intresserad av att jobba brett inom HR-området vill vi gärna träffa dig. 

Vi erbjuder dig


• Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
• En trevlig arbetsplats med bra och kunniga kollegor
• Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension, friskvårdsbidrag osv.
• Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med rekrytering inom affärsområdet Treatment & Detox i Ragn-Sells, vi växer och behöver säkerställa vårt framtida kompetensbehov. Tjänsten innebär även att du kommer att ha möjlighet att vara delaktig i och driva specifika HR-projekt samt hantera HR-administration i form av rutiner och processer för chefer och medarbetare. Du kommer att ansvara för vårt sommartraineeprogram som riktar sig till studerande på universitet och högskola. Beroende på ditt eget intresse kommer det att finnas möjlighet att fördjupa dig i frågor kring avtal, kompetensutveckling, kollektivavtal, kompensation & förmåner, hälsa, internkommunikation eller medarbetarengagemang.

Din profil

Vi söker dig som har en personalvetarutbildning i botten och har något års arbetserfarenhet inom HR. Du är intresserad av alla delarna i processen kring att attrahera medarbetare och är intresserad av nya arbetssätt och tekniker som kan lägga grunden för att säkra vårt behov av framtida kompetenser.

Du är van att driva projekt självständigt med stor noggrannhet och kvalitet. Du är bra på att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du talar och skriver svenska och engelska utan problem, är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Då flera av våra arbetsställen nås med bil krävs det att du har B-körkort.

Ansökan och kontakt

För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök där du registrerar ditt CV och personligt brev. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 2023-02-19. 

Vill du veta mer? kontakta HR-chef Caroline Hübenette på caroline.hubenette@ragnsells.com.

Välkommen med din ansökan!  

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Record metadata

Click to view metadata