Erfaren HR Business Partner till vår storkund i Göteborg [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Bemanningskontoret
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-02-10
Publication date: 2023-01-25

Prerequisites

Work experiences: HR-specialist/HR-advisor;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vår kund söker nu en erfaren och självständig HR Business Partner som brinner för att stötta och utveckla chefer. Som HR Business Partner kommer du få möjlighet att arbeta brett med olika ansvars- och fokusområden, på en flexibel arbetsplats med mycket frihet under ansvar. Du kommer att få växa och utvecklas med spännande personalärenden och vara en del av ett tempofyllt och spännande uppdrag tillsammans med drivna kollegor. Vår kund brinner vi för utveckling av chefer och medarbetare och arbetar med en fin teamkänsla, högt tempo och stor tillit.

Som HR-konsult kommer du tillhöra ett HR-team på fyra personer. Arbetet präglas av en snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där du arbetar operativt för att nå resultat. Arbetstiderna är flexibla och du ges stort utrymme till kreativt tänkande och egna idéer. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med din avdelnings första och andra linjens chefer och erbjuds en stor variation av spännande ärenden.

Vad vi kan erbjuda dig:

- Möjligheten att arbeta brett med olika ansvars- och fokusområden

- Flexibel arbetsplats med mycket frihet under ansvar

- Möjligheten att växa och utvecklas med spännande personalärenden

- Ett tempofyllt och spännande uppdrag tillsammans med drivna kollegor

Ett roligt och familjärt HR-team som förgyller arbetsvardagen

Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med sjukdom och rehabilitering, misskötselärenden, coaching av och stöd till chefer, internrekrytering och kompetensutveckling, retention och frisknärvaro, riskbedömning och förhandling, engagemang och intern kommunikation. Som en del av en liten HR avdelning kommer du även vara involverad i verksamhetsutvecklande och strategiskt arbete. Då detta är ett internationellt företag styrs de givetvis även av en del globala processer och rutiner.

Om du är en affärsdriven och engagerad HR Business Partner med erfarenhet och passion för att stötta och utveckla chefer, och trivs med mycket frihet under ansvar på en snabbt föränderlig och utvecklande arbetsplats med högt i tak, så är detta en utmaning för dig! Skicka in din ansökan idag och bli en del av ett familjärt HR-team.

Record metadata

Click to view metadata