Junior HR generalist till Bromma [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Andara Professionals
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-02-10
Publication date: 2023-01-25

Prerequisites

Work experiences: HR-specialist/HR-advisor;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en driven och engagerad HR Generalist till Bromma. Som HR Generalist arbetar du tillsamman med dina kollegor på HR avdelningen med att stötta och coacha i alla personalrelaterade frågor såsom rekrytering, arbetsrätt, löneöversyn, rehabilitering, kompetensutveckling och coachning av ledare.

Vår kund är ett snabbt växande varumärke inom retail med både fysiska butiker och handel online. Företaget vägleds av ett starkt hållbarhets- och miljöengagemang.

Arbetsuppgifter

Som HR Generalist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och fungera som stöd till företagets ledare och medarbetare. Du ska hjälpa och vägleda i alla HR- och personalrelaterade frågor, högt som lågt. Detta kan gälla till exempel personalärenden, arbetsrättsfrågor, arbetsmiljö- eller rehabiliteringsärenden eller rekrytering och kulturfrågor.

Vår kund arbetar just nu med att digitalisera alla HR- och personalprocesser. Ett nytt personalsystem har införts och du kommer att ansvara för utbildning och förvaltning av informationen i systemet.

Du ska också initiera och leda diverse olika HR-projekt och processer såsom kultur och värderingar, löneöversyn, prestationshantering samt onboarding och offboarding.Kvalifikationer

Du bör ha cirka 1-2 års erfarenhet som HR administratör och en bred förståelse för HR och personalfrågor. Du bör vidare ha relevant akademisk utbildning inom HR eller personaladministration. Det är meriterande om du har vana att arbeta inom retail med ett starkt varumärke och tydligt hållbarhets- och miljöfokus.Personliga egenskaper

Vi söker efter en flexibel och prestigelös person som är kommunikativ och handlingskraftig. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du driver och följer upp ditt ansvarsområde på ett konsekvent och strukturerat sätt. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara lyhörd och inkluderande.

Du är förändringsbenägen och tycker om att vara delaktig i verksamheten. Du är en utpräglad problemlösare och har förståelse för att det ibland finns behov av att snabbt skifta fokus.

Mer om tjänsten


- Direktrekrytering

- Tillsättning: omgående

- Omfattning: heltid, 40 timmars arbetsvecka

- Placering: Bromma med viss möjlighet till arbete på distans någon dag i veckan

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval och intervju kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata