HR Business Partner [NB this opening has expired]

Occupation: HR-specialist/HR-adviser
Employer: Volvo Group
Workplace location: Umeå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2023-02-12
Publication date: 2023-01-27This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:Volvo i Umeå är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra 1800 medarbetare en av Norrlands största industrier. Vi producerar hytter till Volvo Lastvagnar, med allt från plåtpressning till karosseri med svetsning och målning av hytter. Vår fabrik är en av världens modernaste med avancerad teknologi och kompetenta medarbetare.


Vi är inne i en förändringsresa där vår bransch transformeras och vi satsar på ny teknologi, förändrade affärsmodeller, nya produkter, processer och kompetenser. Vi går in i den nya tiden med ett starkt utgångsläge; det senaste året har vi haft möjlighet att anställa mer än 700 nya medarbetare bara i Umeå. Vill du vara med och göra skillnad? Nu öppnas det upp en möjlighet för dig som vill bli vår nästa HR Business Partner.


Som HR Business Partner stöttar du chefer och medarbetare i alla förekommande HR-frågor. Rollen är framtidsorienterad och passar dig som gillar utmaningen som ett högt tempo i en föränderlig miljö erbjuder. Du fungerar som HR-ansvarig för en del av vår organisation med produktion, tillhörande stödfunktioner och chefer, och deltar aktivt i en ledningsgrupp med att utveckla verksamheten. Samtidigt blir du en del av vårt HR-team där vi är flera HR Business Partners och generalister inom arbetsmiljö, säkerhet och kompetens. Vi jobbar hårt som ett team där vi bryr oss om våra medarbetare och fokuserar på vår utveckling.


För att passa in hos oss tror vi att du:

Erfarenhet från industri eller ledande positioner kan vara ett plus men är inte ett krav. Erfarenhet av arbetsrätt och förhandlingar kan också vara en fördel. Det viktigaste är dock vem du är! Vi vill finna en lagspelare som tillsammans med teamet strävar mot våra gemensamma mål, är proaktiv, prestigelös, ser möjligheter och älskar att ta sig an utmaningar.


Om du söker en ny utmaning i en miljö med högt tempo, gillar utmaningar, förstår hur människor fungerar och är intresserad av att bli en del av en världsledande industri är du varmt välkommen med din ansökan! Vi vill förstås ha den så snart som möjligt, men senast 12:e februari.


För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:

Johan Haag, Chef HR och arbetsmiljö, johan.haag@volvo.com, 0765-538040

Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida.


Record metadata

Click to view metadata