Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Norrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder, parkområden, handel, Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.
Arbetsplatsbeskrivning Johannes förskolor består av sex förskolor på Norrmalm i centrala Stockholm med ca 380 barn och 85 medarbetare.
Enhetens ledning består av rektor, biträdande rektor och pedagogista. På varje förskola finns en arbetsplatsledare som tillsammans med ledningen bildar en ledningsgrupp. Vi söker nu en kock till Förskolan Trädets kök som är ett KRAV-certifierat kök. Förskolan har 92 barn och ca 16 medarbetare. Vi har egna kockar som lagar mat från grunden. Enheten arbetar med Stockholms stads matstrategi för förskola och som en del i det arbetet träffas stadsdelens kockar för gemensamma köksnätverk som är ett forum för kompetensutveckling och samarbete. Enheten har också ett eget forum för kockarna tillsammans med biträdande rektor.
Arbetsbeskrivning Du planerar, tar emot, förbereder , tillagar från grunden. Du serverar näringsriktig, varierande, god och bra komponerande måltider utifrån stadens matstrategi och din egen planerade matsedel. - Du erbjuder en likvärdig special- och allergikost på ett säkert sätt.
Du presenterar maten på ett sätt som väcker barnens matlust och blir en källa till glädje.
Som kock samverkar du med pedagogerna för en gemensam filosofi kring mat och att måltiden blir ett tillfälle för en lustfylld och trevligt tillfälle att kunna äta, prata och lära sig om mat.
Du planerar inköp och leveranser och gör beställningar via stadens e-handelsportal och ansvarar för att ta emot och hantera varuleveranserna.
Beställning av de ekologiska varorna som har störst effekt ur miljö och hälsosynpunkt prioriteras.
Du ansvarar för att minska klimatpåverkan genom att erbjuda fler vegetariska måltider och genom framförhållning i menyplaneringen för att minska matsvinn.
Du ansvarar för hur matsvinn hanteras och utvecklar tillsammans med kollegor och ledning en hållbar och klimatsmart förskola.
Du ansvarar för god hygien och renlighet, att budgeten hålls och egenkontrollen genomförs. Du rapporterar till miljöförvaltningen vid eventuell inspektion.
Du ansvarar för disk, rengöring av vitvaror och följer hygienrutiner i matsal och köksutrymmen.
Du ansvarar för att informera och kommunicera veckans matsedel samt specialkost och allergier till berörda.
Du ansvarar för att löpande utveckla din kunskap inom ditt verksamhetsområde och du håller dig informerad om nya regler och riktlinjer och deltar i enhetens köks och APT möte och stadsdelens köksnätverk och kompetensutvecklingsinsatser.
Kvalifikationer Gymnasieexamen från restaurang och livsmedelsprogrammet, yrkesutbildning ( YH) inom restaurang och livsmedel eller motsvarande.
Utbildning i livsmedelshygien- och livsmedels säkerhet/ HACCP ( lägst basutbildning ca 1 dag) som är aktuell och uppdaterad ( inte äldre än tre år) samt erfarenhet av tillämpning av detta system.
Aktuell och dokumenterad arbetslivserfarenhet ( minst 1 år) av att på heltid ha arbetat inom storkök/ skolrestauranger, förskola eller motsvarande verksamhet med tillagning, servering, livsmedelshygien, beställningar, menyplanering samt i övrigt förekommande delar som ingår i tjänsten.
God kunskap om allergier och specialkost, vegetarisk och vegansk mat och även hur olika diagnoser påverkar barns matupplevelse.
Du läser, pratar och skriver obehindrat på svenska.
Övrigt Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
id: 27078142
external_id: 46-212000-0142-590832
webpage_url: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27078142
logo_url: https://www.arbetsformedlingen.se/rest/arbetsgivare/rest/af/v3/organisation/2120000142/logotyper/logo.png
headline: Kock till Förskolan Trädet
application_deadline: 2023-02-10T23:59:59
number_of_vacancies: 1
description:
text: Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.\n\nNorrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder parkområden handel Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.\n\n\r\n\r\nArbetsplatsbeskrivning\nJohannes förskolor består av sex förskolor på Norrmalm i centrala Stockholm med ca 380 barn och 85 medarbetare.\r\n\r\nEnhetens ledning består av rektor biträdande rektor och pedagogista. På varje förskola finns en arbetsplatsledare som tillsammans med ledningen bildar en ledningsgrupp. Vi söker nu en kock till Förskolan Trädets kök som är ett KRAV-certifierat kök. Förskolan har 92 barn och ca 16 medarbetare.\nVi har egna kockar som lagar mat från grunden. Enheten arbetar med Stockholms stads matstrategi för förskola och som en del i det arbetet träffas stadsdelens kockar för gemensamma köksnätverk som är ett forum för kompetensutveckling och samarbete. Enheten har också ett eget forum för kockarna tillsammans med biträdande rektor.\n\nArbetsbeskrivning\nDu planerar tar emot förbereder tillagar från grunden.\nDu serverar näringsriktig varierande god och bra komponerande måltider utifrån stadens matstrategi och din egen planerade matsedel.\n- Du erbjuder en likvärdig special- och allergikost på ett säkert sätt.\n\nDu presenterar maten på ett sätt som väcker barnens matlust och blir en källa till glädje.\n\nSom kock samverkar du med pedagogerna för en gemensam filosofi kring mat och att måltiden blir ett tillfälle för en lustfylld och trevligt tillfälle att kunna äta prata och lära sig om mat.\n\nDu planerar inköp och leveranser och gör beställningar via stadens e-handelsportal och ansvarar för att ta emot och hantera varuleveranserna.\n\nBeställning av de ekologiska varorna som har störst effekt ur miljö och hälsosynpunkt prioriteras.\n\nDu ansvarar för att minska klimatpåverkan genom att erbjuda fler vegetariska måltider och genom framförhållning i menyplaneringen för att minska matsvinn.\n\nDu ansvarar för hur matsvinn hanteras och utvecklar tillsammans med kollegor och ledning en hållbar och klimatsmart förskola.\n\nDu ansvarar för god hygien och renlighet att budgeten hålls och egenkontrollen genomförs. Du rapporterar till miljöförvaltningen vid eventuell inspektion.\n\nDu ansvarar för disk rengöring av vitvaror och följer hygienrutiner i matsal och köksutrymmen.\n\nDu ansvarar för att informera och kommunicera veckans matsedel samt specialkost och allergier till berörda.\n\nDu ansvarar för att löpande utveckla din kunskap inom ditt verksamhetsområde och du håller dig informerad om nya regler och riktlinjer och deltar i enhetens köks och APT möte och stadsdelens köksnätverk och kompetensutvecklingsinsatser.\n\n\n\n\n\n\nKvalifikationer\nGymnasieexamen från restaurang och livsmedelsprogrammet yrkesutbildning ( YH) inom restaurang och livsmedel eller motsvarande.\n\nUtbildning i livsmedelshygien- och livsmedels säkerhet/ HACCP ( lägst basutbildning ca 1 dag) som är aktuell och uppdaterad ( inte äldre än tre år) samt erfarenhet av tillämpning av detta system.\n\nAktuell och dokumenterad arbetslivserfarenhet ( minst 1 år) av att på heltid ha arbetat inom storkök/ skolrestauranger förskola eller motsvarande verksamhet med tillagning servering livsmedelshygien beställningar menyplanering samt i övrigt förekommande delar som ingår i tjänsten.\n\nGod kunskap om allergier och specialkost vegetarisk och vegansk mat och även hur olika diagnoser påverkar barns matupplevelse.\n\nDu läser pratar och skriver obehindrat på svenska.\n\n\n\n\n\n\nÖvrigt\nStockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
text_formatted: Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.\n\nNorrmalms stadsdelsområde har drygt 70 000 invånare. I stadsdelsområdet ingår förutom Norrmalm och Vasastan även den nya stadsdelen Hagastaden där bostäder parkområden handel Life Science med världsledande forskning och avancerad vård växer fram. Norrmalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att ge stockholmarna de bästa verksamheterna.\n\n\r\n\r\nArbetsplatsbeskrivning\nJohannes förskolor består av sex förskolor på Norrmalm i centrala Stockholm med ca 380 barn och 85 medarbetare.\r\n\r\nEnhetens ledning består av rektor biträdande rektor och pedagogista. På varje förskola finns en arbetsplatsledare som tillsammans med ledningen bildar en ledningsgrupp. Vi söker nu en kock till Förskolan Trädets kök som är ett KRAV-certifierat kök. Förskolan har 92 barn och ca 16 medarbetare.\nVi har egna kockar som lagar mat från grunden. Enheten arbetar med Stockholms stads matstrategi för förskola och som en del i det arbetet träffas stadsdelens kockar för gemensamma köksnätverk som är ett forum för kompetensutveckling och samarbete. Enheten har också ett eget forum för kockarna tillsammans med biträdande rektor.\n\nArbetsbeskrivning\nDu planerar tar emot förbereder tillagar från grunden.\nDu serverar näringsriktig varierande god och bra komponerande måltider utifrån stadens matstrategi och din egen planerade matsedel.\n- Du erbjuder en likvärdig special- och allergikost på ett säkert sätt.\n\nDu presenterar maten på ett sätt som väcker barnens matlust och blir en källa till glädje.\n\nSom kock samverkar du med pedagogerna för en gemensam filosofi kring mat och att måltiden blir ett tillfälle för en lustfylld och trevligt tillfälle att kunna äta prata och lära sig om mat.\n\nDu planerar inköp och leveranser och gör beställningar via stadens e-handelsportal och ansvarar för att ta emot och hantera varuleveranserna.\n\nBeställning av de ekologiska varorna som har störst effekt ur miljö och hälsosynpunkt prioriteras.\n\nDu ansvarar för att minska klimatpåverkan genom att erbjuda fler vegetariska måltider och genom framförhållning i menyplaneringen för att minska matsvinn.\n\nDu ansvarar för hur matsvinn hanteras och utvecklar tillsammans med kollegor och ledning en hållbar och klimatsmart förskola.\n\nDu ansvarar för god hygien och renlighet att budgeten hålls och egenkontrollen genomförs. Du rapporterar till miljöförvaltningen vid eventuell inspektion.\n\nDu ansvarar för disk rengöring av vitvaror och följer hygienrutiner i matsal och köksutrymmen.\n\nDu ansvarar för att informera och kommunicera veckans matsedel samt specialkost och allergier till berörda.\n\nDu ansvarar för att löpande utveckla din kunskap inom ditt verksamhetsområde och du håller dig informerad om nya regler och riktlinjer och deltar i enhetens köks och APT möte och stadsdelens köksnätverk och kompetensutvecklingsinsatser.\n\n\n\n\n\n\nKvalifikationer\nGymnasieexamen från restaurang och livsmedelsprogrammet yrkesutbildning ( YH) inom restaurang och livsmedel eller motsvarande.\n\nUtbildning i livsmedelshygien- och livsmedels säkerhet/ HACCP ( lägst basutbildning ca 1 dag) som är aktuell och uppdaterad ( inte äldre än tre år) samt erfarenhet av tillämpning av detta system.\n\nAktuell och dokumenterad arbetslivserfarenhet ( minst 1 år) av att på heltid ha arbetat inom storkök/ skolrestauranger förskola eller motsvarande verksamhet med tillagning servering livsmedelshygien beställningar menyplanering samt i övrigt förekommande delar som ingår i tjänsten.\n\nGod kunskap om allergier och specialkost vegetarisk och vegansk mat och även hur olika diagnoser påverkar barns matupplevelse.\n\nDu läser pratar och skriver obehindrat på svenska.\n\n\n\n\n\n\nÖvrigt\nStockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
company_information: null
needs: null
requirements: null
conditions: 100%. Tillträde: 3 april 2023\r\nTillsvidareanställning
employment_type:
concept_id: PFZr_Syz_cUq
label: Vanlig anställning
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_type:
concept_id: oG8G_9cW_nRf
label: Fast månads- vecko- eller timlön
legacy_ams_taxonomy_id: 1
salary_description: Månadslön
duration:
concept_id: a7uU_j21_mkL
label: Tills vidare
legacy_ams_taxonomy_id: 1
working_hours_type:
concept_id: 6YE1_gAC_R2G
label: Heltid
legacy_ams_taxonomy_id: 1
scope_of_work:
min: 100
max: 100
access: null
employer:
phone_number: null
email: null
url: null
organization_number: 2120000142
name: Stockholms kommun
workplace: Norrmalms stadsdelsförvaltning REF 313 Kund-id STH 709 106 42 Stockholm
application_details:
information: null
reference: 2023/521
email: null
via_af: false
url: https://stockholmsstad.varbi.com/what:job/jobID:590832/type:job/where:1/apply:1
other: null
experience_required: true
access_to_own_car: false
driving_license_required: false
driving_license: null
occupation:
concept_id: Vg3d_Azf_p5Y
label: Kock storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7664
occupation_group:
concept_id: BStc_SJh_DKG
label: Kockar och kallskänkor
legacy_ams_taxonomy_id: 5120
occupation_field:
concept_id: ScKy_FHB_7wT
label: Hotell restaurang storhushåll
legacy_ams_taxonomy_id: 7
workplace_address:
municipality: Stockholm
municipality_code: 0180
municipality_concept_id: AvNB_uwa_6n6
region: Stockholms län
region_code: 01
region_concept_id: CifL_Rzy_Mku
country: Sverige
country_code: 199
country_concept_id: i46j_HmG_v64
street_address: null
postcode: null
city: null
coordinates:
18.068580000000000751469997339881956577301025390625
59.3293230000000022528183762915432453155517578125
must_have:
skills:
languages:
work_experiences:
legacy_ams_taxonomy_id: 7664
concept_id: Vg3d_Azf_p5Y
weight: 10
label: Kock storhushåll
education:
education_level:
nice_to_have:
skills:
languages:
work_experiences:
education:
education_level:
application_contacts:
contact_type: null
name: null
description: Anna Tedsjö-Unneberg
telephone: 0761209113
email: null
publication_date: 2023-01-27T12:32:08
last_publication_date: 2023-02-10T23:59:59
removed: true
removed_date: 2023-05-12T00:39:00
source_type: VIA_PLATSBANKEN_DXA
timestamp: 1674819128203
application_deadline_short: 2023-02-10
publication_date_short: 2023-01-27
last_publication_date_short: 2023-02-10
logo_url_sanitized_rescaled: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation2120000142logotyperlogo-rescaled.png
logo_url_sanitized: https://swedishjobs.se/thumbnail/httpswww.arbetsformedlingen.serestarbetsgivarerestafv3organisation2120000142logotyperlogo.png