Servicemedarbetare till framtidens elbilsföretag [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Academic Work
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2023-02-28
Publication date: 2023-01-28

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Tänk dig en bil som helt själv kan köra in i verkstaden när batteriet behöver laddas. Hur ballt vore inte de? Det här är PRECIS det NIOs nya elbilar gör. Om du vill vara med på resan av etableringen av framtidens elbilsföretag så bör du absolut söka den här tjänsten! Har du ett sinne för service och ett intresse för teknik? Då är detta en fantastisk möjlighet att hoppa på tåget mot en framgångsresa. Sök redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Dina arbetsuppgifter kommer vara simpla, med tanke på att bilen kör sig själv. Du kommer arbeta som Power Swap Operator vilket innebär att vara närmst användarna när deras elbils batteri skall bytas ut. Detta är det nya sättet att ladda på då servicestationens syfte är att göra batteribytet på 5 minuter för att användaren skall slippa stanna för en laddningspaus. Inga förkunskaper krävs då du kommer få en fullständig utbildning i dina arbetsuppgifter så att du känner dig självsäker inför start.

Detta är den första siten i Sverige men företaget är redan etablerat i andra länder runt om i Europa. Arbetet du utför kommer att vara självständigt samtidigt som du träffar nya människor varje dag. Anställs du på denna tjänst kommer du få vara med och se hur ett företag tar över mark och etablerar sig i Sverige.

Du erbjuds


* Möjlighet att vara med i starten av en framgåns resa
* Skiftarbete där du får en föränderlig vardag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Det är ditt ansvar att se till så byten av bilens batterier sker smärtfritt samt att kunderna får en förstaklassig serviceupplevelse. Denna site håller till vid motorvägen där E4 och väg 206 korsar, nära city gross, och har öppetider veckans alla dagar mellan 7-22 där du och dina kollegor avlöser varandra i ansvaret för siten.

Arbetsuppgifterna är följande:


* Hjälpa användarna med att byta ut batterier om problem uppstår och ge dem den bästa användarupplevelsen på plats.
* Ansvara för det dagliga batteribytet på bilarna
* Daglig inspektion och underhåll av utrustningen.
* Assistera vid felsökning och projektändring av batteribyteplatsen.
* Föra register över underhålls- och driftsdata


VI SÖKER DIG SOM
- Godkänd gymnasial utbildning
- B-körkort
- Talar flytande svenska samt engelska
- Har god servicevana
- Har ett tekniskt intresse

Meriterande


* Tidigare erfarenhet av industri- eller elteknik


Vi söker dig som är


* Serviceinriktad
* Anpassningsbar
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Mantorp


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om NIO på deras hemsida.

Record metadata

Click to view metadata