Electrical design engineer till välkänt internationellt bolag! [NB this opening has expired]

Occupation: Elkonstruktör
Employer: Academic Work
Workplace location: Västerås, Västmanlands län, Sverige
Last application date: 2023-02-28
Publication date: 2023-01-28

Prerequisites

Work experiences: Elkonstruktör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Letar du efter en trygg arbetsplats där du kan utnyttja dina kompetenser inom elektiska maskiner? Då kan detta vara en tjänst för dig. Detta är en utmanande roll där du är med från ax till limpa i hela processen och du kommer arbeta i en internationell miljö tillsammans med motiverade och stöttande kollegor. Academic Work söker nu för vår kunds räkning en Electrical design engineer.

OM TJÄNSTEN
Som Electrical design engineer kommer du att arbeta projektbaserat utifrån kundernas efterfrågan. Du kommer i projekten ha ansvar för konstruktion och PLC - programmering av kontrollskåp till synkrona motorer och generatorer för elektriska maskiner. I rollen efterfrågas ett analytiskt sinne och en förmåga att fatta snabba beslut för att komma fram till tekniska lösningar. Du kan vara både nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör eller ha något års erfarenhet från liknande roller.

Du erbjuds


* Möjligheten att arbeta i en internationell miljö.
* En bra väg in i ett stort välkänt globalt bolag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.
* Arbeta på en arbetsplats där du kommer bidra till en hållbar framtid.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Designa kontrollskåp för motorer och generatorer för elektriska maskiner.
- Stötta försäljningsavdelningen och delta i kundmöten relaterade tekniska frågor till kontrollskåpen.
- Ha kontakt med underleverantörer och därmed vara med i hela kedjan.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avklarad yrkeshögskole inom elkraft eller elektriska maskiner samt något års erfarenhet av liknande roller, alternativt vara nyexamnierad civil - eller högskoleingenjör med ett stort tekniskt intresse.
- Kunskaper i CAD-program
- Har goda kommunikationsförmågor i svenska och engelska, både i tal och i skrift. då båda språken används i det dagliga arbetet.

Som person är du


* Flexibel
* Noggrann
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, inledningsvis med en 6 månaders provanställning med goda möjligheter till förlängning.
* Placering: Västerås, Finnslätten


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kunden är ett globalt teknikföretag, men där du tillhör en avdelning som är verksamma både på den svenska och internationella marknaden. Går du vidare i processen kommer du få mer information om företaget.

Record metadata

Click to view metadata