Kan du sälja sand i Sahara? [NB this opening has expired]

Occupation: Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-02-28
Publication date: 2023-01-28

Prerequisites

Work experiences: Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om svaret är ja på fråga ovan, då är detta jobbet för dig! Ingen tidigare erfarenhet inom sälj eller försäkring ingen fara, du kan söka ändå! Efter en gedigen utbildning blir du certifierad inom försäkringsområdet och kan hjälpa privatpersoner vid brott och skador. Start är omgående så passa på att söka redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund befinner sig i en expansionsfas där de kommer bygga ett nytt team. Företaget har i över 20 år utmanat försäkringsbranschen med innovativa lösningar för såväl nya som gamla problem och brott. De är ledande inom bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar samt andra trygghetstjänster som förenklar i vardagen. Företagets kunder är privatperson och företag runt om i Norden.

I rollen som försäkringsförmedlare kommer du att bidra med engagemang och energi till teamet. Tillsammans med teamet kommer du att föreslå förbättringar för att utveckla rollen, försäljningsarbetet och teamet. Bakgrundkontroll kommer att genomföras under processens gång.Du erbjuds


* Företaget erbjuder två veckors utbildning där du kommer att få lära dig viktiga delar inom försäkringsdistribution, villkor gällande företagets produkter/försäkringar samt försäljningsteknik. Utbildningen består av föreläsningar och workshops parallellt där du uppmuntras till ett högt aktivt deltagande. Två väldigt uppskattade veckor där gruppen blir starkt sammansvetsad och väl förbered inför den kommande uppgiften att arbeta med försäkringsförmedling. Utbildningen avslutas med en certifieringsdel.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att:


* Tillsammans med dina kollegor följer du upp arbetet och föreslår förbättringar för att utveckla rollen, försäljningsarbetet och teamet.
* Ansvara för att på ett professionellt sätt förmedla företagets bilförsäkring via telefon till privatkunder.
* Arbeta mot att uppnå en individuellt uppsatt månadsbudget.


VI SÖKER DIG SOM
För den här tjänsten värderar vi dina personliga egenskaper högt. Som person är du resultatinriktad och är angelägen om att leverera snabba och kvalitativa resultat. Du har ett starkt inre driv och motiveras av utmaningar och att nå uppsatta mål. Du är relationsskapande och tar gärna aktivt initiativ i sociala sammanhang och är bekväm med att kliva fram och skapa nya relationer och inte rädd att lyfta lur. Det är även viktigt att vara strukturerad och organiserad.

Erfarenheter


* Tidigare erfarenhet inom serviceyrke ex. försäljning eller resturang
* Har god datorvana och är van att arbeta i olika system
* Behärskar svenska obehindrat och kan uttrycka dig på engelska i såväl tal som skrift
* Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar


Meriterande


* Erfarenhet av försäljning över telefon


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Gärdet, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata