Product Coordinator till internationellt bolag! [NB this opening has expired]

Occupation: Produktutvecklare
Employer: Academic Work
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-02-28
Publication date: 2023-01-28

Prerequisites

Work experiences: Produktutvecklare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du arbeta i en bred roll där struktur och samarbeten är nyckeln för att lyckas? Har du ett stort tekniskt intresse? Vill du dessutom vara en del av ett globalt företag där möjligheterna till utveckling är stor? Då bör du läsa vidare. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en Product Coordinator. Vår kund är marknadsledande inom maskiner och diamantverktyg i bygg- och stenindustrin. Deras produkter omfattar ett brett och innovativt sortiment av maskiner, diamantverktyg och alla tillbehör som du behöver för skärning, sågning och borrning samt polering av golv och rivning. Med ambition att fortsätta utveckla intelligenta lösningar, investerar de mer resurser än någonsin i produktutveckling. De har 11 fabriker världen över och är representerade i över 70 länder med sina 2100 anställda.

Du kommer att tillhöra avdelningen Product and service management. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Vår kunds kontor är placerat i Jonsered, endast 15 minuter med kollektivtrafik från Göteborg.

Du erbjuds


* En bred och varierande roll
* Att få arbeta på ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Product Coordinator kommer du att ha ett nära samarbete med bland annat produktcheferna där du kommer att ge dem stöttning med administrativa arbetsuppgifter. Huvudfokus i rollen är administrativa arbetsuppgifter, samtidigt som du kommer ges möjlighet att ta egna initiativ och ta dig an ytterligare arbetsuppgifter över tid. Vidare kommer du till exempel att:


* Jobba med masterdata
* Arbeta med teknisk dokumentation, bland annat i form av att skapa ordrar för dokumentation av produkten, i nära samarbete med produktchefen
* Supportera och koordinera administrativa uppgifter kopplat till affärsutvecklingsinsatser
* På sikt få arbeta med produktplanering & uppföljning av reservdelsförsäljning


VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är


* Har en avslutad högskole/universitetsexamen som ingenjör eller stort tekniskt intresse
* Har mycket goda kunskaper i Office-paketet framförallt Excel och Powerpoint
* Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet
* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat


Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll.

Som person är du:


* Flexibel
* Noggrann
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jonsered, Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata