Produktionstekniker

Occupation: Produktionsingenjör, maskin
Employer: Randstad
Workplace location: Linköping, Östergötlands län, Sverige
Last application date: 2023-03-31
Publication date: 2023-01-28This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Arbetsbeskrivning

Nu får du som är en lösningsorienterad person med ett genuint intresse för teknik möjligheten att utvecklas i en innovativ miljö! För att stärka vår kund i Linköping söker vi just nu en Produktionstekniker som genom konsultuppdrag kan vara en del av deras dagliga förbättringsarbete. Detta genom att utveckla, stödja och effektivisera hela produktionsprocessen genom produktionstekniskt arbete. 

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


Ansvarsområden

Rollen som Produktionstekniker innebär att du svarar för produktionsstöd, hantering av produktionsstopp i verksamheten, och effektivisering av produktion. Arbetet innebär även att, utifrån konstruktions- och produktionsförutsättningar, justera produktionsmetoder med beskrivande och styrande underlag.


Kvalifikationer

Som person är du engagerad, strukturerad och driven.  Vidare är du också lösningsorienterad och initiativrik. Vi ser även att du arbetar bra både självständigt och i grupp.Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Record metadata

Click to view metadata