Applikationsutvecklare [NB this opening has expired]

Occupation: Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Employer: Northwide X AB
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-03-13
Publication date: 2023-03-07

Prerequisites

Languages: Engelska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om NorthWide X AB

NorthWide X AB är ett IT-, Management- och Marketingbolag som erbjuder konsultation i världsklass. Vi satsar på kvalitet hela vägen och att leverera det kunderna eftersöker. Vi erbjuder precis det vi heter, North Wide Experience, konsulter med bred erfarenhet i Sverige.

Hos oss får du möjlighet att jobba med spännande kunder och teknik samtidigt som du får växa tillsammans med ett härligt gäng.

Vi på NorthWide X erbjuder följande för den här tjänsten:


Information om tjänsten:

Vi söker en Applikationsutvecklare till vår kund i Göteborg, konsultuppdraget är på 7 månader med möjlighet till förlängning. Efter avslutat uppdrag försöker vi alltid att hitta ett nytt uppdrag.

Vi söker en Business Intelligence (BI)-utvecklare för att ingå i Analytics-teamet. Business Intelligence (BI)-utvecklaren arbetar tillsammans med slutanvändare för att utveckla rapporteringssystem som ger tillgänglig information för beslutsfattande. BI-utvecklaren använder lagerdata och andra datakällor för att lösa organisatoriska problem genom rapporter, analys och datavisualisering. BI-utvecklaren kommer att tillhandahålla dataanalysexpertis med tonvikt på datadesign, åtkomst, användning, säkerhet och kvalitet på informationstillgångar.

Arbetsuppgifter:

Utvärdera och föreslå lösningsmetoder genom proof of concepts och mock-ups Kommunicera med icke-tekniska affärsanvändare för att fastställa specifika affärskrav för rapporter och affärsinformationslösningar Utveckla och implementera effektiva affärsanalyslösningar och praxis som driver förbättrat beslutsfattande, effektivitet och prestanda.

Krav för tjänsten:Record metadata

Click to view metadata