Säkerhetstekniker till Securitas Technology Umeå!

Occupation: Installationstekniker
Employer: Academic Work
Workplace location: Umeå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2023-04-18
Publication date: 2023-03-18

Prerequisites

Work experiences: Installationstekniker;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


STANLEY Security är nu en del av Securitas under det nya varumärket Securitas Technology och står inför en spännande förändringsresa. Är du tekniker med ett intresse för de nyaste teknikerna inom säkerhet? Nu finns möjligheten att bli säkerhetstekniker hos Securitas Technology, ett ledande företag i en växande bransch. Skicka in din ansökan och ta chansen att få jobba med den nyaste tekniken och med de mest spännande kunderna! Urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Securitas Technology behöver utöka deras team i Umeå med en säkerhetstekniker. Här har du möjligheten att utvecklas i ett marknadsledande, globalt företag med stora, samhällsviktiga och spännande kunder. Du kommer att bli en del av en arbetsplats som värdesätter gott samarbete och värnar om den familjära kulturen, samtidigt som du får jobba med den nyaste teknologin i högsäkerhetsmiljöer. Det är med andra ord inte konstigt att många i organisationen väljer att stanna länge!

ARBETSUPPGIFTER
Som säkerhetstekniker ansvarar du för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem. Du får vara i framkant och leverera det bästa och senaste lösningarna! Konkreta arbetsuppgifter:


* Installation, driftsättning, inkoppling, programmering, avprovning och utbildning.
* Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar.
* Agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder.


Du kommer främst arbeta i Umeå med omnejd men då kunder förekommer på andra orter i norr förekommer resor med övernattningar kopplar till detta. Det är planerade resor som görs i vår verksamhet. I rollen som säkerhetstekniker får du tillgång till en tekniker- eller förmånsbil.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning på gymnasienivå/YH, gärna inom el, teknik eller IT.
- Kan grunderna kring el/svagström och har intresse för IT och teknik
- Har god dator- och monteringsvana
- Behärskar både svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet
- Har B-körkort
- För att bli aktuell för anställning behöver du genomgå och få godkänt på en säkerhetsprövning som bland annat innefattar en registerkontroll.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller har ett personligt intresse av säkerhetslösningar samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som tekniker eller med installation.

Som person är du…

Du älskar att ta ansvar, är stark på problemlösning och motiveras av att leverera den allra bästa lösningen till kund. Som person är det viktigt att du har förmågan att arbeta självgående då du självständigt hanterar de problem du stöter på och tar ansvar för ditt arbete och dina kunder. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är anpassningsbar där du kan prioritera mellan olika uppgifter och lägga om din planering om så krävs. Du håller en hög kvalité i allt du arbetar med då det är viktigt att du levererar ett arbete kunden är nöjd med.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Umeå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Securitas Technology här!

Record metadata

Click to view metadata