Innesäljare till Loomis

Occupation: Innesäljare
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-21
Publication date: 2023-03-18

Prerequisites

Work experiences: Innesäljare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du jobba hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Just nu söker vi en Innesäljare som erbjuds spännande utvecklingsmöjligheter inom försäljning och en gedigen kundstock att bearbeta med stor potential. Om du brinner för resultat och goda kundrelationer - Då har vi rätt tjänst för just dig!

OM TJÄNSTEN
Loomis är specialister på kontanthantering och andra betaltjänster och finns för att alla i Sverige ska kunna handla smidigt, oavsett var man bor i landet. Det de gör– tar emot, transporterar, räknar upp och lagrar kontanter – är blodomloppet i systemet.

Academic Work söker nu för Loomis räkning en Innesäljare till Loomis säljteam. Du erbjuds en gedigen onboarding och stöttning av mer seniora kollegor där du i din roll kommer arbeta mot Loomis mindre och mellanstora befintliga kunder. Målet med din roll kommer vara att bearbeta framför allt befintliga kunder.

På Loomis huvudkontor i Rotebro arbetar du med cirka 90 kollegor och platskontoret i anslutning har ytterligare 75 kollegor. Pendeltåget stannar precis utanför entrén och pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Uppsala med omnejd är mycket goda.

Du erbjuds


* Goda chanser till utveckling då företaget gjort en stark tillväxtresa och fortsätter att växa.
* Ett kontor i ljusa nyrenoverade lokaler där det råder en trivsam, social och välkomnande atmosfär. Internt finns ett välutrustat gym, trivsamma gemensamma ytor och det anordnas olika aktiviteter så som afterwork’s och andra gemensamma tillställningar.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Loomis.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Innesäljare arbetar du självständigt med en hög servicenivå och lösningsfokuserat mot våra kunder. Du kommer på ett aktivt och målinriktat sätt svara på direkta förfrågningar från kunder där du hjälper dem att se på optimala lösningar. Tjänsten innefattar inkommande och uppsökande försäljning vilket skapar varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Som person gillar du utmaningar och kavlar gärna upp ärmarna där det behövs. Du vågar också agera och vara självständig, trivs med att ta egna initiativ och är lösningsorienterad. Våra kunder är viktigast för oss, och det ska de även vara för dig.

I rollen kommer du exempelvis:


* Bearbeta och analysera befintlig kundstock utifrån potential
* Informera kunder om alternativa tjänster
* Agera snabbt på uppsägningar eller förfrågningar
* Fånga kundinformation, inklusive adresser och telefonnummer, för framtida uppföljning
* Bygga relationer med kunder genom vänlig och engagerande kommunikation
* Arbeta mot egna och gruppens säljmål
* Ta fram kalkyler
* Uppföljning och offertering via befintliga system


VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare erfarenhet inom försäljning
- Har en fullständig gymnasieexamen
- Du har god system-/datorvana
- Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då du kommer använda språket i ditt dagliga arbete med kunder

Det anses vara meriterande men inget krav om du har:


* Fördel om du är bekant med Salesforce, IFS eller liknande system


Som person har du ett en god förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara drivande att nå uppsatta mål. Du drivs av försäljning, att bygga långsiktiga relationer med andra och strävar efter att nå uppsatta mål.

Sammanfattat som person så tror vi att du är stark inom egenskaperna:


* Resultatorienterad
* Samarbetsvillig med social kompetens
* Serviceinriktad
* Planerande och strukturerad
* Problemlösande


Övrig information


* Notera att bakgrunds/säkerhetskontroll kommer att göras i samband med anställningen då Loomis arbetar med säkerhet och står under tillsyn av Finansinspektionen
* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: På huvudkontoret i Rotebro


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Loomis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Loomis Sverige AB är marknadsledande inom kontanthantering i Sverige med bland annat värdetransporter och uppräkningstjänster. Vi finns på 12 orter med 700 medarbetare och omsätter ca 800 MSEK. Loomis Sverige AB ingår i Loomis AB som är ett av världens ledande bolag inom kontanthantering. Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 400 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på ca 25 miljarder SEK och drygt 24 000 medarbetare. Läs mer här.

Record metadata

Click to view metadata