Ekonomiadministratör till Svensk Kärnbränslehantering [NB this opening has expired]

Occupation: Redovisningsekonom
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-18
Publication date: 2023-03-18

Prerequisites

Work experiences: Redovisningsekonom;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi en ekonomiadministratör som vill bli en del av teamet på Svensk Kärnbränslehantering. Här får du möjlighet att kliva in hos en uppdragsgivare som arbetar med det ständigt aktuella ämnet kärnkraft. Du kommer till en roll med flera kontaktytor, stort eget ansvar och blir en del av ett stort och kompetent team. Uppdraget är långsiktigt och start för tjänsten är så snart som möjligt, välkommen med din ansökan så får du höra mer!

OM TJÄNSTEN
Enhet Verksamhetsstöd består av cirka 30 medarbetare och ytterligare ett antal konsulter och har till uppdrag att tillhandahålla ett ändamålsenligt och effektivt administrativt stöd till hela SKB:s verksamhet. Enheten består av tre grupper: Oskarshamn, Stockholm och Forsmark. Enheten stödjer verksamheten inom bland annat följande områden: ekonomistöd, rapportproduktion och projektadministration.Du erbjuds


* En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
* Ett långsiktigt uppdrag hos en spännande uppdragsgivare
* Möjligheten att fortsätta utvecklas inom ekonomiarbetet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Stöd till verksamheten (både projekt och linje) i allehanda ekonomifrågor såsom fakturor, beställningar, utfall, bokföringsordrar
- Löpande ekonomisk uppföljning
- Arbete med inmatning av budget och prognos
- Uttag och till viss del analys av ekonomisk data
- Uppföljning av tidsskrivning i projekt
- Stöd och samarbete med business controller, redovisningschef etc.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration/redovisning och har mycket goda kunskaper inom området
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du


* Har arbetat med prognos, analys, uppföljning och/eller support inom ekonomi
* Har kunskaper i SAP


Du är duktig på att arbeta proaktivt för att ligga steget före och har en god social förmåga tillsammans med hög integritet. Rollen kräver att du är prestigelös i att arbeta utifrån behov, förändrade förhållanden och kan stötta upp där det behövs. Slutligen är du en person som ser lösningar i stället för problem och kan agera snabbt och professionellt i olika sammanhang och situationer.

Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata