Transportplanerare sökes för sommarvikariat! [NB this opening has expired]

Occupation: Speditör
Employer: Academic Work
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-18
Publication date: 2023-03-18

Prerequisites

Work experiences: Speditör;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du göra skillnad i samhället genom ditt dagliga arbete, då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu efter en driven och kommunikativ transportplanerare till Kallhäll och Länna. Här får du möjligheten att arbeta i en bransch som är på tapeten där ditt arbete bidrar och skapar en bättre vardag för många människor. Vi går igenom urvalet löpande, sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Företagets vision är att vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. Din kommande arbetsplats är ett företag som vill ligga i framkant när det kommer till utveckling av sin personal och samhället.

Företaget söker nu en transportledare för ett sommarvikariat under perioden 2023-04-01 t.o.m. 2023-09-01, med eventuell chans till flörlägning. Under perioden kommer det inte finnas möjlighet att ta semester/ledighet.

Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans stöttar varandra, men till största del kommer du att arbeta självständigt. Du kommer ha en närvarande teamledare som du tillsammans med dina kollegor har morgonmöten där ni går igenom dagen, utmaningar och mål.

Du erbjuds


* En gedigen upplärning av erfarna kollegor
* En grundlig utbildning inom området farligt avfall
* Arbete med logistik inom en av Sveriges viktigaste branscher
* En långsiktig tjänst hos ett företag i framkant


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
De huvudsakliga uppgifterna är att sköta den vanliga driften, planering och schemaläggning av personal, kundkontakter dimensionering av distrikt, uppdatering av körlistor, löpande miljöarbete och övriga personalfrågor. Du kommer vara en del av den dagliga driften där du kommer ha mycket kontakt med de chaufförer som är ute och arbetar. Du kommer att administrera och lösa eventuella situationer som uppstår för chaufförerna.

VI SÖKER DIG SOM
- Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning eller liknade
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration
- Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande


* Tidigare arbete med logistik eller transport
* Tidigare arbetat som trafikansvarig
* Tidigare erfarenhet från avfallsbranschen samt transportledning


Som person ser vi att du är flexibel och kommunikativ och har förmågan att organisera och styra. Arbetet är serviceinriktat och du skall kunna hantera stressiga situationer samt möta kunder på ett professionellt sätt. Du ska även tycka om att ha många bollar i luften. En framgångsfaktor i uppdraget är bra samarbetsförmåga med andra människor för att effektivt nå gemensamma mål. Som person är du även strukturerad, kund- och lösningsorienterad.

Övrig information


* Start: 2023-04-01
* Omfattning: Heltid t.o.m. 2023-09-01, med chans till förlägning
* Placering: Länna & Kallhäll


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Record metadata

Click to view metadata