Sommarjobb som kundservicemedarbetare till Volvofinans! [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Academic Work
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-04-18
Publication date: 2023-03-18

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Volvofinans är en av Sveriges största banker specialiserade på bilar. De söker nu tre stycken kundservicemedarbetare på heltid till sin kundservice med fokus på problemlösning, merförsäljning och förstklassig service. Vill du bli en del av en innovativ arbetsplats med härlig stämning och goda interna utvecklingsmöjligheter? Se till att skicka din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Volvofinans Bank är ett techbolag med banklicens i Göteborg, mobilitetsbanken i den gröna staden. Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundvård och merförsäljning till både privat- och företagskunder. Du kommer få möjligheten att hjälpa deras kunder i allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker.

Vi söker nu tre kundservicemedarbetare till kundserviceavdelningen på heltid under sommaren följt av deltid till hösten. Du kommer att ingå i ett team av engagerade och kunniga kollegor, där stämningen är härlig och kollegorna ser till att ha roligt tillsammans som ett lag. För en professionell och personlig utveckling får du stöd av chefer, kollegor och avdelningens coacher. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen innefattar att du arbetar med kundvård och merförsäljning, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal med företagets kunder, partners och återförsäljare.

Exempelvis kommer du att


* Hantera fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker.
* Sälja in företagets tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning på mint 50%
- Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
- Har goda kunskaper inom MS Officepaketet
- Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom samtalsteknik och sälj.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och som har ett stort intresse för kunder. Du har enkelt att samarbeta i team och trivs bra i en problemlösande roll med telefonen som främsta arbetsverktyg.

Övrig information


* Start: Vecka 25, introduktionsutbildningen startar innan vecka 25.
* Omfattning: Heltid under sommaren, följt av deltid till hösten.
* Placering: Göteborg
* Går du vidare i processen kommer ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten att efterfrågas samt kan drogtest förekomma då vi värnar om att alla våra anställda har ett gott och drogfritt arbetsliv.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Volvofinanshär!

Record metadata

Click to view metadata