Vi söker en produktionstekniker till vår kund i Karlskrona [NB this opening has expired]

Occupation: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Employer: Adecco Sweden AB
Workplace location: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
Last application date: 2023-05-19
Publication date: 2023-03-24

Prerequisites

Work experiences: Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker en produktionstekniker till vår kund i Karlskrona

Är du tekniskt intresserad, samarbetsvillig och nyfiken? Vill du arbeta i en miljö där olika perspektiv och erfarenheter värdesätts och där teamet är nyckeln till framgång? Vi säker just nu produktionstekniker till vår kund i Karlskrona!

Om tjänsten
I rollen som produktionstekniker ansvarar du för att produktionen är så effektiv som möjligt samt supporterar produktionslinjerna. Du arbetar utifrån fyra fokusområden; Drift, förbättring, utveckling samt hälsa, säkerhet och miljö (HSE) och din primitiva uppgift är att utveckla maskiner och arbetssätt så de är säkra och produktiva.

HSE är vår högsta prioritet och mycket fokus läggs på att förebygga och minimera riskerna i vår produktion samt genomföra riskbedömningar. Att förbättra produktivitet och tillgänglighet i produktion är ett annat prioriterat område i denna roll. Tjänsten innebär mycket samarbete med övriga avdelningar, du sitter med i en del utvecklingsprojekt och har även ansvar för mindre investeringsprojekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Förebyggande HSE-arbete samt innovation inom maskinsäkerhet
• Utveckling- och kvalitetsförbättringar
• Driftförberedelser
• Optimering av maskiner samt arbetssätt
• Investeringsprojekt
• Dokumentation, ekonomiska kalkyler och offertförfarande

Din profil:
Du är en nyfiken, initiativrik och självgående person som gillar att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera ditt arbete samt planera såväl i närtid som mot en längre horisont. Vi ser att du har lätt för att skapa relationer och är tydlig i din kommunikation. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Din erfarenhet:
• Produktions- eller maskinteknisk utbildning alt. civilingenjörsutbildning inom maskinteknik
• Erfarenhet och/eller utbildning inom maskinsäkerhet
• Kunskaper inom CAD, SolidWorks eller liknande

För att trivas i rollen som produktionstekniker har du ett starkt driv att lösa dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och kreativt sätt. Du har förmågan att hantera flertalet olika uppgifter parallellt och trivs i en organisation med högt tempo och höga krav på leverans och kvalité. Du är en utpräglad team player som bidrar till att bibehålla vårt goda samarbete och klimat både inom avdelningen likväl som i övriga organisationen.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Hansson via sandra.hansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Sökord
Produktionstekniker, tekniker, industri, maskinteknik, CAD, Adecco

Record metadata

Click to view metadata