Recruitment Partner/Consultant Manager till vårt nya Göteborgskontor 🚋 [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Wrknest
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-09-06
Publication date: 2023-03-28

Prerequisites

Work experiences: Rekryterare/Rekryteringskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du vara den första kuggen att driva rekryteringsbenet i vår nya satsning på region Väst?

Om tjänsten

Wrknest har tack vare vår vilja att hela tiden vilja hitta nya, kreativa vägar, vår vilja att göra det enkelt för våra partners i alla led samt vår entreprenöriella miljö, växt otroligt starkt det senaste året. Den senaste milstolpen i detta är att vi i höstas har öppnat vårt nya Göteborgskontor som idag består av tre starka (och snälla) Account Managers.

Du kommer alltså komplettera det sammansvetsade gänget som med dig blir fyra personer och vara den som driver rekryteringsbenet i Göteborg, löser de bemanningsbehov som dyker upp, samt på sikt driver strategiska frågor för att utveckla bemannings, rekryterings- och interimaffären.

Dina framtida arbetsuppgifter

När våra Account Managers har lyckats identifiera behov av kompetens hos våra kunder kommer det bli din roll som Recruitment Partner/Consultant Manager att ansvara och driva denna rekryteringsprocess från kravprofilsmöte till signering. Du kommer jobba med både bemanning, rekrytering och interimlösningar.

Du kommer få att få en ordentlig onboarding för att kunna ha kunskap och kompetens kring bemanning och rekrytering för att kunna hitta ditt eget sätt att skapa rekryteringsmagi, göra dina kunder, konsulter och kandidater nöjda och driva vår tillväxt i region Väst.

På sikt kommer det vid sidan om det operativa rekryteringsarbetet även komma in mer strategiska moment, med att sätta dig in djupare i våra olika affärsområden och vara sakkunnig generellt, samt inom kandidatmarknaden inom dessa områden. Du kommer även att vara ett stöd till våra Account Managers på säljmöten och liknande. I takt med att du lyckas i rollen, vilket vi inte tvivlar på, och vi växer i Göteborg, kommer du vara den som får bygga ditt rekryteringsteam i Göteborg med hel- och deltidsanställda.

Låter ganska spännande va? Det kommer det vara! Du kommer få väldigt stort handlingsutrymme i att utveckla hur hela Wrknest arbetar och samtidigt vara del av en kultur där vi hjälper varandra och gör mycket saker tillsammans.

Vi söker dig som

Vi tror att detta är en roll som passar dig som exempelvis jobbar deltid vid sidan av studierna inom rekrytering idag och tar examen mot sommaren. Detta för att vi tror att det är bra att ha en viss grund att bygga vidare på då denna roll kommer utvecklas mot att ta mycket ansvar snabbt.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Våra värdeord är Enkelt, Entreprenörskap och Engagemang, så om du känner dig träffad av dessa är sannolikheten stor att du kommer lyckas hos oss.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centrala Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning

Rekryteringsprocessen: Processen kommer bestå av inledande telefonsamtal, intervjuer samt case.

Lön: Fast lön + provision

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata