MFEX by Euroclear söker en junior utvecklare i Umeå! [NB this opening has expired]

Occupation: Mjukvaruutvecklare
Employer: Academic Work
Workplace location: Umeå, Västerbottens län, Sverige
Last application date: 2023-04-28
Publication date: 2023-03-28

Prerequisites

Work experiences: Mjukvaruutvecklare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är du i början av karriären och redo att omvandla teori till praktisk kunskap? Ta då chansen att bli MFEX by Euroclears nästa juniora utvecklare som brinner för att bygga hållbara lösningar på bästa sätt! Här har värdet av DevOps och agil utveckling förståtts och kunderna erbjuds en komplett och toppmodern lösning för bland annat fondhandel, fonddistributionstjänster och datalösningar. Häng med på MFEX by Euroclears utvecklingsresa i en spännande bransch! Ansök idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
MFEX by Euroclear är ett växande globalt företag och expanderar i snabb takt världen över. Idag arbetar ca 350 personer från stora delar av världen här, varav ett tjugotal av dessa är placerade på utvecklingskontoret i Umeå – läs mer om företagets resa här! Dina framtida kollegor har blandade erfarenheter och här har du möjlighet att fortsätta lära dig i en fartfylld miljö.

You can find the ad in English here!

I och med den snabba expansionen internationellt med både nya kunder och nya marknader letar MFEX by Euroclear just nu efter en junior utvecklare. Så här beskriver Olivier hur det är att arbeta som utvecklare på MFEX by Euroclear:

”Det bästa med att jobba på MFEX är att det finns stora möjligheter till kompetensutveckling då det är ett företag som expanderar och har stora visioner och framtidsmål. Hos oss får man vara med och jobba med de senaste teknikerna inom webbutveckling med stöd från kompetenta och erfarna kollegor. Dessa kollegor kan vara svenskar eller internationella vilket gör arbetet ännu mer spännande”

Tjänsten passar dig som:


* Tycker om att arbeta i en snabb och föränderlig miljö!
* Är en lagspelare!
* Drivs av förbättring, förändring och som vill bidra till förändring och nytänkande!


ARBETSUPPGIFTER
MFEX by Euroclear har en väl uppbyggd och förankrad DevOps-kultur med inarbetade agila arbetssätt och automatiserade tester. Som junior utvecklare kommer du att ingå i ett av utvecklingsteamen där ni tillsammans ansvarar för delar av systemet och arbetar i två veckors sprintar. Teamet består av personer med olika erfarenheter och kompetenser som gemensamt kommer arbeta fram de bästa lösningarna.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning inom IT, alternativt förvärvat likvärdig kunskap i arbetslivet.
- Har intresse för och tror på agil utveckling
- Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter/intresse av Microsoft SQL Server, Kubernetes, Azure DevOps och DataDog eller andra programmeringsspråk och ramverk. Dessa är alla tekniker som MFEX by Euroclear arbetar med och tror på!

#

Vi söker dig som är


* En lagspelare
* Problemlösande
* Självgående
* Noggrann
* Kommunikativ


#

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Umeå


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om MFEX by Euroclear här.

Record metadata

Click to view metadata