Rekryterare till Innovative sales! [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Innovative Sales
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-04-25
Publication date: 2023-03-28

Prerequisites

Work experiences: Rekryterare/Rekryteringskonsult;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi har en plats ledig som rekryterare!

Innovative sales är Sveriges snabbast växande säljbolag som hjälper varumärken såsom Telia, Telenor samt Allente i marknadsföring-och försäljningssyfte.

Vi expanderar och utökar vår rekryteringsavdelning med ännu en plats.Vi har en tight rekryteringsprocess vilket innebär att det är högtempo och det går fort från första samtalet till anställning . Därav är det viktigt att processen går effektivt och smidigt till för att kandidaterna ska få en så bra upplevelse av oss som arbetsgivare som möjligt.

Arbetsuppgifter: Du kommer att vara delaktig i första steget av processen där du kontaktar samtliga av våra kandidater som söker via diverse plattformar och har en kortare telefonintervju. Syftet med samtalet är att säkerställa att kandidaten besitter det vi söker och erbjuder. Anser du att kandidaten passar för tjänsten bokar du därefter vidare för en intervju.Arbetstider: måndag - fredag 09:00-18:00

Omfattning: HeltidstjänstVad vi erbjuder:

- Fastlön

- Roliga aktiviteter tillsammans företaget

- Mängder av tävlingarVi söker dig som:

- Är noggrann och strukturerad

- Besitter en hög socialkompetens

- Är målmedveten och tävlingsinriktad

- Har tidigare erfarenheter inom rekrytering är meriterande

- Jobbat inom försäljning i minst 3 år är ett kravRekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess är till största delen digital. Du kommer därför få sms med viktig information när du går vidare i en rekryteringsprocess hos oss. Vi ber dig därför ha koll på din mobil i samband med ansökan.

Intervjuer sker löpande. Vill du starta i gång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka en ansökan redan idag så får du en tid för intervju inom kort.

Vid övriga frågor mejla till följande: jolin@innovativesales.sehttps://www.innovativesales.se/

https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv

Record metadata

Click to view metadata