Junior Recruitment Partner/Consultant Manager 🌟 [NB this opening has expired]

Occupation: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Employer: Wrknest
Workplace location: Stockholm, Stockholms lÀn, Sverige
Last application date: 2023-09-14
Publication date: 2023-03-28This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om att jobba hos oss

PÄ Wrknest drivs vi av att fÄ företag sÄ vÀl som mÀnniskor att vÀxa. Vi vet att hög potential tillsammans med smart inriktad kompetensutveckling Àr nyckeln till framgÄng bÄde hos ambitiösa individer och företag. Som scale-up Àr vÄrt motto att vara flexibla, kreativa, baserade pÄ kunskap och forskning och att bidra till att förÀndra en rekryteringsbransch som lÀnge trampat i gamla hjulspÄr. Men framförallt, vi lever som vi lÀr!

DÀrför söker vi nu vÄr nÀsta Recruitment Partner/Consultant Manager för att vara med och ta oss och vÄra kunder nÀrmare vÄra respektive visioner. Du Àr en del av vÄr vÀxande start-up som idag bestÄr av 15 mÀnniskor och en Italian Greyhound, fördelade pÄ vÄra kontor i Stockholm och Göteborg. En stor del av rollen innefattar att med hjÀlp av olika urvalsmetoder, kandidatbedömningar och sourcing samt nÀra kundsamarbeten, hitta rÀtt och den bÀsta kandidaten för att fÄ vÄra kunder att vÀxa och nÄ sina mÄl. Inom rekrytering finns det mÄnga vÀgar till Rom, och vi kommer ge dig en omfattande introduktion med att bland annat förse dig med den evidens och de best-practises som finns kring rekrytering. Men sedan Àr det upp till dig att till fullo utnyttja vÄr entreprenöriella miljö och hitta ditt bÀsta sÀtt att arbeta.

En annan del av rollen, som successivt kommer vÀxa, Àr arbetet med vÄra konsulter. Du kommer att ha arbetsgivaransvar för en vÀxande andel konsulter och se till att de fÄr bra onboarding och upskilling hos vÄra kunder, samt att de tycker vi Àr vÀrldens bÀsta arbetsgivare och att du Àr en bÄde förtroendeingivande och skön person att ha kontakt med.

Vem Àr du dÄ?

Vi tror att den bÀsta matchen Àr du som i sommar tar examen frÄn en relevant högskoleutbildning och att du har ett stort intresse för att arbeta med mÀnniskor i allmÀnhet och rekrytering i synnerhet.

Vi Ă€r en organisation som Ă€lskar att slĂ„ vĂ„ra egna rekord och uppsatta mĂ„l. Men du kommer verkligen inte kĂ€nna dig som att du Ă€r med i “Wolf of Wallstreet”, för vi tycker sjĂ€lva att vi har hjĂ€rtat pĂ„ rĂ€tt stĂ€lle och tycker det Ă€r viktigt att ha distans till saker och ting och ta saker med humor.

Vid denna rekrytering lÀgger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dÄ de Àr avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstÄr att man inte kan allting frÄn början - men du ska ha en vilja att lÀra dig! VÄra vÀrdeord Àr Enkelt, Entreprenörskap och Engagemang, sÄ om du kÀnner dig trÀffad av dessa Àr sannolikheten stor att du kommer lyckas hos oss.

LÄter det intressant? Urvalet görs genom telefonsamtal, intervjuer och case. Vi ser gÀrna att du i din ansökan motiverar varför detta jobb/denna bransch motiverar dig och vad du tror att du kommer bidra med.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Södermalm

Omfattning: Heltid

AnstÀllningsform: Tillsvidare med inledande provanstÀllning

Rekryteringsprocessen: Processen kommer bestÄ av inledande telefonsamtal, intervjuer samt case.

Lön: Fast lön + provision

Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu.

Record metadata

Click to view metadata