Legitimerad sjuksköterska [NB this opening has expired]

Occupation: Sjuksköterska, grundutbildad
Employer: Region Jönköpings län
Workplace location: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
Last application date: 2023-04-19
Publication date: 2023-03-30

Prerequisites

Work experiences: Sjuksköterska, grundutbildad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Endoskopienheten, Höglandssjukhuet i Eksjö

Välkommen till endoskopienheten, kirurgkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta som sjuksköterska inom endoskopi och vill utvecklas tillsammans med oss på vår enhet i Eksjö! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av endoskopi- och/eller mottagningsverksamhet.

Vi erbjuder dig

• En tillsvidareanställning, heltid med arbete på dagtid, måndag-fredag
• Ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
• Introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
• En härlig arbetsplats med god trivsel


Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Vår endoskopiska enhet är ett centra i regionen där vi utför undersökningar som gastroskopier, koloskopier, sigmoideoskopier och bronkoskopier. Vi gör också mer avancerade undersökningar som EUS, ERCP och SPYglass. Dina arbetsuppgifter blir att assistera vid undersökningar och arbeta nära patienten. Du arbetar med teknisk utrustning i ett arbete som är både självständigt och tillsammans i team. Som sjuksköterska ingår även att administrera läkemedel vid de ingrepp som kräver detta där det bland annat handlar om att ge lugnande läkemedel.

För att du ska trivas hos oss
Du har ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med dina kollegor arbetar du alltid med patienten i fokus. Som person är du stabil och är har en kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och kan ta eget initiativ i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På kirurgen arbetar vi tillsammans utifrån vår värdegrund: På kirurgkliniken möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Att vara medarbetare inom Region Jönköping län
Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta vårdenhetschef Thomas Nilsson, 010-243 53 06, thomas.nilsson@rjl.se för frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 19 april 2023. Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Eksjö kallas ”den unika trästaden” och ligger på småländska höglandet nära naturen och med fina löp- och skidspår runt knuten. Naturen är underbar och bjuder på många möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Det är en fantastisk stad med bra skolor för barn i alla åldrar och en gymnasieskola med mycket gott rykte tack vare sina goda resultat.
Information från Eksjö kommuns hemsida (https://eksjo.se/)Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.Kirurgklinikens (https://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Kirurgkliniken/) slutenvård på Höglandssjukhuset i Eksjö omfattas av 30 vårdplatser.•Vårdavd C - Nedre bukkirurgi •Vårdavd D - Övre bukkirurgi•Vårdavd E - Akut•Vårdavd F - Barn•Urologisk vårdavdelningTitta gärna på vår film, där medarbetaren Julia berättar om hur det är att arbeta på kirurgkliniken i Eksjö! (https://www.youtube.com/watch?v=XpuQ_uIVbKo)

Record metadata

Click to view metadata