Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent i Surahammar! [NB this opening has expired]

Occupation: Personlig assistent
Employer: Kompis Assistans EF
Workplace location: Surahammar, Västmanlands län, Sverige
Last application date: 2023-06-18
Publication date: 2023-05-16This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Om Kompis Assistans
Kompis Assistans EF gör det möjligt för personer med funktionsnedsättning att kunna leva sina liv som alla andra, utifrån sin egen förmåga och vilja. Hos oss är alla lika mycket värda och vi strävar efter rättvisa förhållanden för våra assistansberättigade och medarbetare. 

Vår vision är att vara det tryggaste valet, nu och i framtiden.

Kompis Assistans EF erbjuder sedan 1995 personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i hela Sverige. Vi verkar i hela Sverige och vårt huvudkontor är placerad i Borlänge och har även kontor i Sundsvall, Stockholm och Hässleholm.

Kompis Assistans är en av de 25 största assistansanordnarna i Sverige med cirka 650 medarbetare.

Att arbeta som personlig assistent hos oss
Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete. Det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Självbestämmande, valfrihet, integritet och delaktighet är Kompis Assistans värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Belastningsregistret
För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - utdrag (442.3). Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas vid en eventuell intervju.

Jag är en glad tjej som gillar att vara huvudperson i mitt liv. Jag gillar att vara ute i naturen, att fiska, lyssna på musik och att bada. Jag mår bäst i miljöer som är lugna och utan för mycket yttre stimulans. Jag bor själv och gillar att hänga i min trädgård och pyssla med den. Eftersom jag inte har någon verbal kommunikation så är det av största vikt att du som assistent är lyhörd för andra sätt att kommunicera. Jag behöver träna dagligen och där behöver jag din hjälp.

Din arbetsplats är där jag befinner mig och i arbetet ingår allt vad livet hör till, du behöver hjälpa mig med att ta hand om mitt hem, matsituationer, sköta min personliga hygien samt hjälpa mig att hitta på aktiviteter.

Jag i söker dig som är rygg och stabil som person och som har fokus på att jag ska klara så mycket som möjligt själv. Jag vill att du är empatisk, initiativrik, ansvarsfull och kan se vad som behöver göras. Du behöver ha god fysik då arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande. Det är önskvärt om du har erfarenhet av omvårdnad och gärna utbildning inom LSS men i första hand är det personlig lämplighet som är av största vikt.

Nu söker jag efter 3 timvikarier som kan hoppa in extra vid behov och även arbeta under sommaren när mina ordinarie assistenterna har semester. Jag söker dig som ser möjligheter att skapa en trivsam miljö för mig och att jag får ett aktivt liv utefter mina förutsättningar.


Arbetstider: Dag, kväll, helg, natt

Anställningsvillkor: Timvikarie vid behov

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Stor vikt vid läggs på personlig lämplighet och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

För oss på Kompis Assistans är det viktigt att kunna ha en god kommunikation med våra kandidater samt kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och vi ber därför vänligen att skicka in ansökan via länken digitalt och inte genom e-post.

Vi tillämpar individuell lönesättning, semester och OB enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna.

Det här erbjuder vi dig som anställd hos oss!

* Längre uppsägningstider än vad kollektivavtalet regler
* Marknadsmässiga löner
* Kompetens- och utvecklingsmöjligheter
* Friskvårdsbidrag
* Handikappanpassade semesterhus i Sälen och
Spanien att semestra i
* Profilkläder från vår egen webbshop
* Assistentträffar runt om i landet

Record metadata

Click to view metadata