Säljchef Kolonial till ICA butik i Västerort

Occupation: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Employer: LeXman Flexibel Bemanning
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-11-09
Publication date: 2023-05-23This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi söker nu en driven och erfaren Försäljningschef Kolonial med ansvar för driften inom avdelningarna Kolonial, Drycker, Mejeri, Frys, Special och Hälsa & Skönhet. I rollen kommer du att ha en nyckelroll i att leda och utveckla avdelningen både strategiskt och operativt, samtidigt som du har resultatansvar för hela avdelningen.

Som Försäljningschef Kolonial är det ditt ansvar att säkerställa att våra kunder upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken. Du är också ansvarig för att säkerställa att butiken alltid ligger i framkant genom att jobba med rätt kommunikation på gavlar och att skapa en enhetlig struktur i butiken. En viktig del av ditt arbete är också att se till att butiken håller högsta kvalitet varje dag, genom att jobba med prisupplevelse och ett aktuellt och spännande sortiment.

Du kommer att ha personalansvar för duktiga säljledare och kommer att ingå i butikens ledningsgrupp. Som en del av ledningsgruppen arbetar du direkt underställd butikschefen och handlaren. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbete och som trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.

Du är en engagerad och kommunikativ person med ett starkt affärsmannaskap och god förmåga att analysera och driva affärer samt skapa resultat. Du är målinriktad och har förmågan att leda och motivera dina medarbetare för att skapa en kundupplevelse i världsklass.

Exempel på ansvarsområden
Ansvar för avdelningens intäkter och kostnader
Utveckla avdelningen mot uppsatta mål
Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
Leda, utveckla, coacha och inspirera medarbetare inom avdelningen
Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
Bemanning och rekrytering inom avdelningen

Kvalifikationer
Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
Vana att leda andra
Stor erfarenhet av budget- och resultatansvar.
Gedigen kunskap i Store Office (SO), AOB, IDE, Word/Excel.
BLU, FLU - utbildning el motsvarande ledarskapsutbildning är meriterande.

Kvalifikationer

Du är en kreativ, driftig person med bra samarbetsförmåga som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet samt uppnå en effektiv butiksdrift. Genom ett coachande förhållningsätt och genom din närvaro på ”golvet” motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med välfyllda gavlar, säljtryck och en tydlig kommunikation. Du finner inga hinder i att arbeta både strategiskt samt operativt, har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Du trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. På så sätt bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär med glädje i butiken.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en intervju med vår digitala assistent Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med intervjun är att vi vill ge dig möjligheten att berätta mer om dig själv samt för oss att säkerställa att du blir bedömd på rätt sätt.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Record metadata

Click to view metadata