produktionstekniker [NB this opening has expired]

Occupation: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Employer: Randstad
Workplace location: Surahammar, Västmanlands län, Sverige
Last application date: 2023-06-11
Publication date: 2023-05-25

Prerequisites

Work experiences: Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Arbetsbeskrivning

Vår kund Lucchini Sweden AB söker nu en administrativ produktionstekniker som är en riktig fena på dokumentation. Har du erfarenhet av eller utbildning inom ritningsläsning, och intresse för CAD och CAM? Är du nyexad från en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, och vill få användning av dina nyfunna kunskaper? Då vill vi komma i kontakt med dig, så sök redan idag!

Som administrativ produktionstekniker kommer du ingå i ett team på fyra personer som arbetar med kvalitet och teknik. Du kommer ha gedigen kompetens kring dig för bra stöd i arbetet, och det finns goda möjligheter till att utvecklas i rollen. Du kommer bland annat skapa dokument för CE-märkning och verktygsdatablad, men även programmera och göra mätningar med mätarm, hantera och strukturera en lagerautomat etc. Du kommer arbeta med både teknik och kvalitet, och vara en länk mellan de två avdelningarna.

Om uppdraget:
 Längd: 6 mån med goda chanser till förlängning/direktanställning hos Lucchini
 Omfattning/arbetstid: Heltid 100%, mån-fre, kl 08-17 med flex (stängt v.29-30)
 Arbetsplats: Surahammar

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-06-11. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Englund, therese.englund@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Ansvarsområden

Dina ansvarsområden som administrativ produktionstekniker kommer vara bla:  


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som administrativ produktionstekniker ser vi att du:
Det är även meriterande om du:


Erfarenhet

Utbildad inom/erfarenhet av ritningsläsning

Om företaget

Lucchini Sweden AB ligger i Surahammar och har tillverkat hjul, axlar och hjulsatser sedan 1866.
Här förser Lucchini de nordiska länderna (Sverige, Danmark, Norge och Finland) med komponenter, men även med tjänster som översyn av hjulset, växellådor och boggier.
Lucchini har gedigen kompetens inom, och erfarenhet från, de speciella krav som följer med det tuffa nordiska vinterklimatet och temperaturer ner till minus 40°C.
Som en lokal tillverkare erbjuder Lucchini Sweden hög flexibilitet och omfattande kundservice samt mycket korta leveranstider.

Record metadata

Click to view metadata