Software Developer till IT-konsultbolag med fokus på kreativ teknik [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: HiQ Göteborg
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-06-02
Publication date: 2023-05-29This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Erfaren systemutvecklare med bred kompetens till framgångsrikt konsultbolag. Bli en del av gänget som dagligen levererar smarta och innovativa lösningar till flera olika branscher och kunder, i alltifrån startups till storbolag inom både privat och offentlig sektor.

HiQ är konsultbolaget som i flera decennier förenklat samhället med hjälp av teknik, design och kommunikation. Nu söker de flera duktiga utvecklare med superkrafter inom C, C++ eller Python som vill utveckla spännande grejer tillsammans med det härliga gänget på HiQ.

I rollen som systemutvecklare hos HiQ kommer du att arbeta med systemutveckling, databaser, APIer, arkitektur och andra utvecklingsverktyg, med störst fokus på C, C++ och eller Python, lite beroende på var din kompetens ligger. Uppdragen du tar dig an varierar i både inriktning och storlek och kan ske både inhouse och ute hos kund.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/systemutvecklare-hiq?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=hiq&utm_term=systemutvecklare

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.


Record metadata

Click to view metadata