Embedded utvecklare till kreativt techbolag [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: Semcon
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-06-02
Publication date: 2023-05-29This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Erfaren Embedded utvecklare med nyfiket lynne till kreativt techbolag. På Semcon arbetar du tätt ihop med innovativa kollegor på ett företag som jobbar med hållbarhet i alla led.

Semcon är det internationella bolaget som hjälper kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser. Genom att kombinera digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst skapar man tekniska lösningar som gör verklig skillnad – både för människan och planeten. Nu söker man en Embedded utvecklare som vågar vara frågvis och gillar att lära nytt.

Du kommer jobba i gränslandet mellan hårdvara och mjukvara med en stadig fot i embedded. Här arbetar du framförallt i generation 1 som är de tidiga innovativa faserna av produktutveckling. Man kan säga att ditt främsta uppdrag blir att ge liv åt döda ting – du hjälper kunder att koppla upp sin produkt och gör den intelligent och optimal. Det innebär också att du kommer få sätta dig in i nya domäner och produkter där du behöver ta in mycket ny kunskap på kort tid.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/embedded-utvecklare-semcon?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=semcon&utm_term=embedded-utvecklare

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.


Record metadata

Click to view metadata