Backendutvecklare till bolag med spetskompetens inom IT [NB this opening has expired]

Occupation: Backend-utvecklare
Employer: Drakryggen
Workplace location: Mölndal, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-06-02
Publication date: 2023-05-29This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Erfaren backendutvecklare med bergsäkra kunskaper i Java eller .Net till kompetensstarkt team. Skapa tekniklösningar med fokus på långsiktig positiv påverkan på samhället som tar företaget hela vägen till toppen.

Drakryggen skapar tekniklösningar med människan i fokus och vill att det arbete de gör ska bidra till en bättre framtid på ett eller annat sätt. Med expertkompetens inom mjukvaruutveckling och ledarskap drivs de av viljan att utveckla och förbättra sig själva, sina kunders verksamheter och omvärlden i stort. De vill gärna att allt de gör ska vara antingen roligt, viktigt eller utvecklande. Uppfyller projekten alla tre delar känner de att de verkligen har lyckats och de hoppas att du kommer känna detsamma.

Som utvecklare hos Drakryggen kommer du få jobba med både inhouse projekt och externa projekt med kund. Uppdragen varierar med både ensamt arbete och arbete tillsammans med kollegor från Drakryggen. De flesta kunduppdragen sker med olika e-handelsbolag där man utvecklar och underhåller deras IT-miljöer.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/backendutvecklare-drakryggen/?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=drakryggen&utm_term=backendutvecklare

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.


Record metadata

Click to view metadata