Försäljningsledare Kolonial till Stora Coop i Västerort [NB this opening has expired]

Occupation: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Employer: LeXman Flexibel Bemanning
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-11-15
Publication date: 2023-05-29

Prerequisites

Work experiences: Butikssäljare, dagligvaror/Medarbetare, dagligvaror;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker vi försäljningsledare kolonial till Stora Coop i Västerort som expanderar, bygger om och storsatsar!

Denna arbetsannonsen är en direktrekrytering åt vår Coop kund i västerort där du kommer att få anställning hos oss på Lexman för att sedan bli direktanställd i butiken.

I rollen som Försäljningsledare på Coop kommer du att vara en central person i butiken med fokus på kundnöjdhet, försäljning och ständig förbättring inom ditt ansvarsområde.

I ditt arbete ingår att

I rollen som Försäljningsledare på Coop kommer du att vara en central person i butiken med fokus på kundnöjdhet, försäljning och ständig förbättring inom ditt ansvarsområde.

- Leda försäljningsarbetet inom ansvarsområdet Kolonial

- Ledare under ledningsgruppens frånvaro

- Utveckla sortimentet efter den lokala marknadens efterfrågan

- Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm

- Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler

- Ansvar för beställningar, egenkontroller samt plockrutinscheman

- Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer

- Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 38,25 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Butiken är öppen när kunderna vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

Det är meriterande om du har dokumenterat goda resultat av försäljning inom detaljhandeln. Även flerspråkighet och intresse/erfarenhet av olika kulturer är meriterande.

Utbildning
Gymnasieutbildning är ett krav
Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Detta söker vi:

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela verksamheten. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en intervju med vår digitala assistent Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med intervjun är att vi vill ge dig möjligheten att berätta mer om dig själv samt för oss att säkerställa att du blir bedömd på rätt sätt.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Om oss

LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. LeXman ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Är du intresserad?

Om du uppfyller ovanstående kvalifikationer så vill vi att du söker till oss redan idag! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

Välkommen!

Record metadata

Click to view metadata