Eventpersonal - Stockholm [NB this opening has expired]

Occupation: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Employer: LeXman Flexibel Bemanning
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-11-15
Publication date: 2023-05-29This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Har du ett brinnande intresse för mat och tycker det är roligt att träffa massa folk?
KUL! Då har vi ditt nya drömjobb!Som matdemonstratör åt Lexman så är ingen dag den andra sig lik. Du kommer att besöka våra kunder som finns i hela Stockholms-området och bjuda på små smakprover. Du kommer även att få möjligheten att arbeta runt om i hela Sverige om det är av intresse för dig.För att söka jobbet som matdemonstratör så kräver vi inte att du har någon speciell utbildning mer än att du har ett ofantligt stort intresse för mat och människor och har genomgått vår interna Säkermat utbildning.Tanken är att det du bjuder på, både maten och "dig själv" ska ge försäljning av matvarorna du bjuder på :)

Arbetsuppgifter
Utifrån råvaror och recept kommer du att skapa mästerverk i små portioner som butikens kunder sedan kommer att få smaka av.

Nämnde vi att du ska tycka det är roligt att träffa massa folk? Ja det gjorde vi visst. Det är här din lättsamhet för att prata med folk kommer in. Många kunder kommer att stanna upp för att prata med dig och fråga frågor. Därför är det viktigt att du är en trevlig, rolig och social typ!Vad krävs för rollen?
För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:

- fyllt 18 år
- har goda kunskaper i det svenska språket
- flexibel i när du kan arbeta då helgarbete och kvällstid kan förekomma
Personliga egenskaper
Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundnöjdhet i enlighet med våra värderingar; du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och trivs med att jobba självständigt. Eftersom vi värnar om att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder är det viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt. Dessutom ser vi gärna att du är stresstålig och gillar ett aktivt arbete.

Övrig information
Plats: Stockholm

Omfattning: ca 20 timmar/veckan

Anställningsform: Behovsanställning

Tillträde: Omgående

Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Record metadata

Click to view metadata