Systemutvecklare till BM System AB i Uppsala [NB this opening has expired]

Occupation: Systemutvecklare/Programmerare
Employer: Academic Work
Workplace location: Uppsala, Uppsala län, Sverige
Last application date: 2023-06-30
Publication date: 2023-05-30

Prerequisites

Work experiences: Systemutvecklare/Programmerare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


BM System AB är ett Uppsalabaserat mjukvaruföretag med en tydlig högteknologisk profil. Har du några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling och vill jobba i en öppen och omtänksam kultur med högt i tak och stark teamkänsla? BM System AB expanderar och söker nu systemutvecklare som vill vara med på tillväxtresan. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
BM System AB expanderar för att möta den ökande efterfrågan på företagets system och tjänster, och söker därför fler drivna och nyfikna systemutvecklare med stort intresse för teknik och programmering. BM System AB har under lång tid levererat ledningssystem till samhällsbärande verksamheter, som bl.a. säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, sjukhus, service, transport och entreprenad.

Här blir du en del av ett mycket kompetent team med fokus på innovativa lösningar och som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. All utveckling sker in-house, vilket innebär att du kommer att sitta i BM Systems trevliga lokaler i Uppsala.

Du erbjuds:


* En roll i ett väletablerat företag som jobbar med egen produktutveckling mot samhällsbärande kunder
* En roll som anpassas efter din kompetens och möjlighet att påverka din egna utveckling
* Flexibla arbetsförhållanden


Några ord från BM själva:

'' Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats. ''

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Här jobbar du i projekt som du ansvarar för själv, men även i större projekt där du sammarbetar med dina kollegor. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av:
* Nyutveckling och underhåll av BM Systems produkter och tjänster
* Fullstackutveckling i .NET/C#, ASP.NET MVC, SQL, TypeScript/JavaScript och Xamarin


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som gillar problemlösning, har en god analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling, strävar alltid efter att utvecklas och ser positivt på kunskapsdelning för att stärka teamets samlade kunskap.

Vi ser att du som söker tjänsten har:


* Högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap, eller motsvarande
* Minst 2 års arbetslivserfarenhet av fullstackutveckling i .NET/C#
* Goda kunskaper i Typescript och JavaScript
* Goda kunskaper i SQL


Vi ser det som meriterande om du har:


* Goda kunskaper i ASP.NET MVC
* Goda kunskaper i Entity Framework
* Erfarenhet av utveckling för Android/iOS, exempelvis Xamarin


Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Utöver ovanstående så lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser, och detta kommer löpa som en röd tråd genom processen. De personliga kompetenser vi kommer fokusera på är:


* Analytisk
* Lösningsorienterad
* Strukturerad
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Omgående / enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
BM System är ett Uppsala-baserat mjukvaruföretag som grundades 1991. Verksamheten består av utveckling och marknadsföring av egna produkter samt konsultverksamhet och projektledning. Nyfiken på att veta mer? Då kan du läsa merhär!

Record metadata

Click to view metadata