Bilintresserad kundservicemedarbetare till Skruvat.se [NB this opening has expired]

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Cronwik Rekrytering och Bemanning
Workplace location: Stockholm, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-10-31
Publication date: 2023-09-18

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Nu söker Cronwik på uppdrag av AB Skruvat Reservdelar dig som kanske jobbat ett tag i kundservice och är redo för nästa steg på Skruvats kundserviceteam i centrala Stockholm.

Att du har ett stort intresse för bilar och teknik tror vi är en bra början för att vara med på Skruvats fortsatta resa.

I den här rollen kommer du jobba både med administrativa uppgifter och kommunikation samt med direkt kundkontakt.

Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt. Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!Exempel på arbetsuppgifter

- Arbeta manuellt med returer och återbetalningar

- Arbeta i Backoffice i affärssystem och betalsystem

- Kommunicera externt med tredje part, till exempel produktleverantörer, ARN, och Klarna

- Kommunicera internt med till exempel Logistikavdelning

- Hantera direkta kundkontakter via flera kanaler, så som telefon, mail, och chatt

Du bör ha stor datorvana och vara nyfiken och villig att fråga och ifrågasätta. Har du ett intresse och fallenhet för teknik, speciellt fordonsteknik, är det en stor fördel. Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad där du utmanas av möjligheten att ta eget ansvar och att kunna vara med och påverka ditt arbete. I och med att en stor del av tjänsten innebär inkommande kundkontakt och ärendehantering önskar vi dig som är prestigelös kring arbetsuppgifter och har lätt att lära dig nya saker, sätta dig in i rutiner och system och förstå kunder samt finna lösningar till deras önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Du utmanas förmodligen när du ställs inför nya system eller nya uppgifter, och utmaningar är något som får dig att trivas på jobbet. Att du gillar problemlösning och har lätt för att se logiska mönster är nyttigt.

Vi tror att du har

- Erfarenhet av Backoffice-arbete så som hantering av returer och återbetalningar

- kunskaper i Finska eller norska språket

- Erfarenhet av att arbeta med bilar eller allmänt stort bilintresse

- Fordonsteknisk utbildning

- Erfarenhet av E-handel

- Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom kommunikation

Vi förväntar oss att du

- Talar flytande svenska och engelska i både tal och skrift
- Har minst 2 års erfarenhet av kundservice eller liknande serviceyrken
- Är tekniskt kunnigArbetstiderna är måndag-fredag 8-17. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag, BytHjul som är störst i Norden online på däck och fälg, samt Däckskiftarna som genom sitt Franchisekoncept har 74 stationer i säsong spridda runtom i landet. Vårt kontor ligger centralt nära Odenplan. Bra villkor och förmåner finns inklusive tjänstepensionsavsättningar.

Om Skruvat.se - Störst i norden
Du kommer ingå i en grupp på cirka 8 personer som tillsammans hanterar både administrativa uppgifter och direkta kundkontakter för nordiska marknaden. Vi är ett nära team med många som jobbat länge. Utöver vi som sitter i Stockholm finns två outsourcade avdelningar som jobbar med daglig kundkontakt.

Sen starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till låga priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar de krav du som kund har!

Nu 800 000 kvalitetsprodukter!

Vårt ständigt växande sortiment har nu nått över 800 000 kvalitetsprodukter och spänner över alla produktområden till de flesta bilmärken. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi har nya bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken såsom Audi, BMW, Chrysler, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Record metadata

Click to view metadata