Senior cyber security engineer till innovativt techbolag [NB this opening has expired]

Occupation: Datasäkerhetsansvarig
Employer: Semcon
Workplace location: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
Last application date: 2023-09-21
Publication date: 2023-09-18This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Erfaren cyber security engineer till innovativt bolag med visionen att kombinera den fysiska och digitala världen för att skapa användbar och rolig teknologi. På Semcon arbetar du i en miljö som genomsyras av kreativitet och humor på ett företag som jobbar med hållbarhet i alla led.

Semcon är det internationella techbolaget som hjälper kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser. Bolaget jobbar brett inom områden som life science, offentlig sektor och mobility. Genom att kombinera digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst skapar man tekniska lösningar som gör verklig skillnad, både för människan och planeten. Nu söker man flera duktiga cyber engineers som vill säkra kunders IT-miljöer och bli en del av Semcons varma och lättsamma atmosfär.

I takt med att systemen inom cybervärlden blir alltmer komplexa blir de också mer sårbara. Därför är Semcon nu i stort behov av dig som vill hjälpa företagets kunder över till den säkra sidan. Ditt främsta uppdrag blir att bygga en säker it-miljö, både inhouse och ute hos kund. Här jobbar du bland annat inom områden som automotive och IoT. Du ser till att såväl mindre som större bolag (CEVT, Polestar och Volvo trucks) lever upp till säkerhetskraven. I arbetet använder du dig av ISO-21434 och ISO-27001 som du förhoppningsvis redan är bekant med.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/cyber-security-engineer?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=semcon&utm_term=cyber-security-engineer

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.


Record metadata

Click to view metadata