ST-läkare till Vårdcentralen Klippan

Occupation: ST-läkare
Employer: Region Skåne, Primärvården
Workplace location: Klippan, Skåne län, Sverige
Last application date: 2023-10-16
Publication date: 2023-09-18This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu ytterligare en ST-läkare i allmänmedicin som vill vara en del av vårt team och delaktig i utvecklingen av verksamheten!

Här möter du ett varierat patientklientel, du har din egen patientlista och får tillgång till modern utrustning i generösa lokaler. Specialistutbildningen för läkare i allmänmedicin innefattar alla stora basdiscipliner och din kompetens kommer därför att bli bred.

Vårdcentralen Klippan har cirka 8000 listade patienter och ligger med 20 till 30 minuters pendlingsavstånd från exempelvis Ängelholm eller Helsingborg. Här samverkar 35 engagerade medarbetare av blandade discipliner, alla under ett och samma tak. Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskor samt specialmottagningar för bland annat diabetes, astma/KOL, hypertoni, inkontinens och äldrevård. På rehabiliteringsavdelningen samverkar sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och psykolog, medan barnavårdscentral (BVC) och barnmorskemottagning (BMM) finns på vår gemensamma familjecentral, vägg i vägg.

Hos oss får du förutsättningar för att i en trygg utbildningsmiljö, med erfarna kollegor och välrenommerade handledare, kunna påbörja och slutföra din specialistutbildning inom allmänmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ST-läkare hos oss får du ett spännande och utmanande arbete, med en bred utbildning inom specialiteten. Din utbildning kommer att skräddarsys i samråd med din handledare för att den ska bli så optimal, utmanande och intressant som möjligt. Som läkare på vårdcentral arbetar du med planerade och akuta besök samt samverkan med kommunen.

Våra erfarna allmänspecialister på vårdcentralen, tillsammans med dina ST-kollegor finns alltid tillgängliga för handledning och stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder dig en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du goda språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi vänder oss till dig som har en god kommunikativ förmåga, som uppskattar samverkan samt känner ett genuint intresse för allmänmedicin. För dig är det patienten som står i fokus i din samtida strävan efter god dialog och samförstånd. Vi ser att du delar med dig av din kunskap och har ett engagemang för ditt arbete. Självfallet vill du vara en aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Record metadata

Click to view metadata