Legitimerad läkare till Vårdcentralen Höör

Occupation: Läkare
Employer: Region Skåne, Primärvården
Workplace location: Höör, Skåne län, Sverige
Last application date: 2023-10-16
Publication date: 2023-09-18

Prerequisites

Work experiences: Läkare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till en lättillgänglig och trivsam arbetsplats mitt i Skåne!

Vårdcentralen Höör har drygt 10 000 listade patienter och ligger bara cirka tio minuters promenad från tågstationen, där det finns goda pendlingsmöjligheter. Hos oss finns sjuksköterskemottagning samt specialistmottagningar inom äldrevård, diabetes och astma/KOL. På vårdcentralen arbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, psykolog, dietist, rehabiliteringskoordinator, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi är en engagerad personalgrupp som varje dag arbetar tillsammans för att främja våra patienters och invånares hälsa. Hos oss hamnar du på en varm och trevlig arbetsplats, där vi trivs tillsammans och känner ett stort engagemang för vårt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna en läkare för ett vikariat som sträcker sig över sex månader, därtill finns goda möjligheter till ST-tjänst hos oss efter avslutat vikariat.

Som läkare arbetar du med både planerad och akut mottagning, därtill ingår ansvar för en egen patientlista. Du har också administrativa arbetsuppgifter och administrationstid i balans med mottagningstid och tjänstgöringsgrad. Hos oss erbjuds du möjlighet till egna ansvarsområden och individuella lösningar rörande exempelvis schema. Vi är positiva till utveckling och erbjuder dig därför också goda möjligheter till kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 är också ett krav för tjänsten.

Har du ett stort intresse för allmänmedicin och ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss! För oss är det viktigt att du arbetar med patientens bästa i fokus och att du trivs i en varierad vardag. Vi värdesätter också att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs med ett tvärprofessionellt samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är tidsbegränsad till 6 månader.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Record metadata

Click to view metadata