Kundtjänstmedarbetare till Edwards Lifesciences Nordic AB

Occupation: Kundtjänstmedarbetare
Employer: Academic Work
Workplace location: Malmö, Skåne län, Sverige
Last application date: 2023-10-19
Publication date: 2023-09-19

Prerequisites

Work experiences: Kundtjänstmedarbetare;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vill du bli en del av ett företag som är globalt ledande inom patient-fokuserad medicin för hjärtsjukdomar? Då kan du vara personen vi letar efter! Edwards Lifesciences söker nu du som är studerande och som vill jobba som kundtjänstmedarbetare. Rollen kommer fokusera på att hjälpa Edward Lifesciences kunder med deras ärenden samt ansvara för de inkommande ordrarna. Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

OM TJÄNSTEN
1958 grudndes Edwards Lifesciences med målet att tillsammans med läkare utveckla produkter designade med målet att få människor att leva längre, hälsosammare och mer produktiva liv. Edwards Lifesciences är ett företag med sunda värderingar där du får möjlighet att bidra till ett företag som räddar liv.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ansvara över orderprocesser och följa upp med deras kunder. Du kommer vara en viktig nyckelspelare för deras kundtjänst och orderavdelning.

Edwards Lifesciences letar nu efter en student med minst ett år kvar av sina studier med möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-16. Vi söker dig som också har möjlighet att arbeta ca 5-6 veckor under sommarmånaderna när företaget behöver mer täckning av personal vid semestertider.

Arbetsuppgifter:
- Hantering av ordrar under hela processen.
- Kommunikation med kunder och internt.
- Hantering av lager och inventering.
- Arkivering och dokumentering av dokument.
- Hantering av klagomål.

VI SÖKER DIG SOM


* Är studerande med minst ett år kvar till examination.
* Talar flytande engelska samt ett nordiskt språk såsom danska, norska, svenska. Då det förekommer omfattande kommunikation mellan de nordiska länderna är centralt för rollen att det finns en grundläggande förståelse för dessa språk.
* Har goda kunskaper inom MS Office
* Har erfarenhet som kundtjänst


Det är meriterande om du har
- Kunskap gällande ERP software (e.g. JDE) är meriterande.
- Är flytande i finska, norska eller danska.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann.
- Kommunikativ.
- Problemlösning.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Edwards Lifesciences arbetar för att skapa en enhetlig gemenskap mellan patienter, kollegor och kunder med målet att förbättra livskvalitén över hela världen. Deras resultat gynnar kunder, patienter, kollegor och aktieägare. Edward Lifesciences firar framgång och arbetar ständigt med att utmana gränserna.

Läs mer om Edwards Lifesciences här: Who We Are | Edwards Lifesciences

Record metadata

Click to view metadata