Seriöst Åkeri: Fast garantilön, Hög provision, Lyxbilar & Stort åkeri [NB this opening has expired]

Occupation: Taxiförare/Taxichaufför
Employer: Appjobs Sweden Fleet AB
Workplace location: Sundbyberg, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-10-26
Publication date: 2023-09-26This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Vi sätter en ny standard inom taxibranschen.


Vill du vara en del av Appjobs Fleet och arbeta på ett taxiåkeri med många lyxbilar, höga löner, garanterad fast lön och stark ekonomi? Vi söker passionerade och engagerade individer som vill bli en del av vårt team!


Friskvårdsbidrag 2000 kr - Gratis Massage, Gymkort. För att undvika ryggsmärtor efter att ha suttit under långa perioder är det viktigt att ta hand om kroppen.


Vi erbjuder en lönemodell som ger dig möjlighet till ekonomisk framgång. Hög ersättning av kassan så finns ingen gräns för din inkomst - ju mer du presterar, desto mer kan du tjäna.


Dessutom erbjuder vi en garanterad fast månadslön på 25 000 kr inklusive semesterersättning för att skapa trygghet även under lugnare perioder.


Få din lön när du vill. Du kan välja och ändra mellan månadsvis, veckovis, eller till och med dagliga utbetalningar. Vi vill aldrig vara sena med lönerna, det är vår högsta prioritet


Våra toppmoderna bilar ger dig en körupplevelse utöver det vanliga. Du blir en del av en helt ny era inom transport och kan vara stolt över att bilen är ren och fräsch.


Friskvårdsbidrag 2000 kr - Gratis Massage, Gymkort. För att undvika ryggsmärtor efter att ha suttit under långa perioder är det viktigt att ta hand om kroppen.


Vi satsar på långsiktiga och stabila anställningar. Efter 6 månaders provanställning kan du se fram emot en fast anställning hos oss. Vi tror på att bygga starka team och erbjuda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.


Som en del av vårt team tar du emot passagerare genom en app, vilket ger enkelhet och trygghet i ditt arbete. Du behöver inte heller pendla långa sträckor för att hämta bilen, då den kommer att parkeras nära dig.


Är du redo att ta steget mot en spännande karriär som taxichaufför hos Appjobs Fleet? Skicka in din ansökan och bli en del av vårt team redan idag!


Record metadata

Click to view metadata