Taxi/Servicetrafikförare till Mora

Occupation: Taxiförare/Taxichaufför
Employer: Transdev Nord Moradepån
Workplace location: Mora, Dalarnas län, Sverige
Last application date: 2023-11-30
Publication date: 2023-09-28

Prerequisites

Languages: Svenska;This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Är det här du?

Du är en serviceinriktad person som trivs med att möta och samarbeta med nya människor. Du sätter en stor heder i punktlighet och är stolt över att vara en duktig förare. Säkerheten för dina passagerare och dina medtrafikanter är en självklarhet när du planerar och genomför dina körningar. Både dina kollegor och de du möter i yrket skulle beskriva dig som en utåtriktad och lösningsorienterad person som inte tvekar att hjälpa till.

Det här erbjuder vi!

Vi är ett stort företag med över 7000 anställda i Sverige. Vi erbjuder avtalsenlig lön, friskvårdsbidrag och härliga kollegor! Här har du chans att göra skillnad - att arbeta i servicetrafiken är meningsfullt. Som förare möter du kunder med stora behov av hjälp och stöd i samband med resan. Ditt bemötande och service gör stor skillnad i deras liv och vardag.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att se till att alla som reser med oss får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Bland körningarna ingår skolskjuts och servicetrafik. Du får ibland hjälpa till att bära och lasta bagage eller hjälpmedel, till exempel rullstol.

I servicetrafiken kör vi ofta människor med särskilda behov eller funktionsvariationer. Du har ansvar att ge extra stöd och service till resenärer som åker färdtjänst, gör en sjukresa eller andra samhällsupphandlade resor. Du bör därför ha kunskap om gällande regelverk för denna typ av resor. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i fordonet bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och kunder informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Du rapporterar till din närmsta chef. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att fordonet är helt och rent samt rapportera fordonsfel och skador.

Utrymme att växa - våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling och möjlighet att gå vidare till nya roller eller byta arbetsplats inom verksamheten.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar.

- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt.

- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer.

- Du är kommunikativ, social och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om

-Du har erfarenhet från sjuk- eller äldrevård.

-Du har certifikat för bakgavelhiss.

Grundkrav

B-körkort

Taxilegitimation

24 år


Record metadata

Click to view metadata