STÄLLFÖRETRÄDANDE BUTIKSCHEF TILL JYSK MARKARYD

Occupation: Biträdande butikschef/Säljande butikschef
Employer: JYSK
Workplace location: Markaryd, Kronobergs län, Sverige
Last application date: 2023-12-16
Publication date: 2023-11-21This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Jobbeskrivning

Är du redo att motivera och coacha butiksteamet tillsammans med Butikschefen? Och se till att ditt team har den bästa säljattityden och ger våra kunder den bästa shoppingupplevelsen?

Då kanske du är den Ställföreträdande Butikschef vi söker!

VAD VI ERBJUDER DIG

Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA

Träffa en av våra Ställföreträdande Butikschefer och lär dig mer om jobbet ‎här.

VAD DU SKA BIDRA MED

REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ‎

Vi genomför alltid intervjuer – för utvalda tjänster kan du förvänta dig att genomföra tester och/eller en videointervju, där vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet.

OM OSS

Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 300 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ‎Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.

På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.

För mer information, besök vår karriärsida.


Record metadata

Click to view metadata