SÄLJARE TILL JYSK LÄNNA

Occupation: Butikssäljare, fackhandel
Employer: JYSK
Workplace location: Huddinge, Stockholms län, Sverige
Last application date: 2023-12-05
Publication date: 2023-11-21This opening in English: Click here to read this opening in English and other languages

Presentation:


Jobbeskrivning

Är du peppad på försäljning? Och vill du erbjuda JYSK Sveriges bästa kundservice tillsammans med ditt team? Gillar du variation och en fartfylld miljö? 💪

Då kan du vara den säljare vi söker! 🙋

VAD VI ERBJUDER DIG

Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:

VAD DITT NÄSTA JOBB KOMMER INNEBÄRA

Möt en av våra säljare och lär dig mer om hur JYSK är som arbetsgivare här.

VAD DU SKA BIDRA MED

REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ‎

Rekryteringsprocessen innehåller alltid intervjuer. I nästa steg kommer du få ett mail från oss och vår samarbetspartner HireVue där vi ber dig att genomföra en videointervju genom att svara på fyra frågor. Efter det kommer du att få genomföra två tester som du gör genom att spela två olika spel.

Vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet!

OM OSS

Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 000 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ‎Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.

På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.

För mer information, besök vår karriärsida.


Record metadata

Click to view metadata